Football League: Μπήκε ως χρυσή αλλαγή ο Βαρσαμίδης και πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Παναχαϊκή του Κατσουράνη

 

Το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Παναχαϊκής πέτυχε οι Εβρίτης Στέφανος Βαρσαμίδης, γνωστός και με το παρατσούκλι ως «Μέσι του Έβρου» για τις περίτεχνες ενέργειες που έκανε όταν ήταν ακόμα πιο πιτσιρικάς στα γήπεδα του ακριτικότερου νομού της χώρας.

Ο Βαρσαμίδης αγωνίστηκε ως αλλαγή με την ομάδα Κ19 της Παναχαϊκής στην αναμέτρηση που φιλοξενήθηκε στην Σπάρτη με την αντίστοιχη ομάδα της Λακωνίας. Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο λόγο μετά το ημίωρο και στο 61′ με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα του Παπαγεωργίου, διαμόρφωσε το 2-0 για την ομάδα του που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Πιο πριν είχε ανοίξει το σκορ ο Βασσάρας με πλασέ στο 39ο λεπτό, λίγο μετά την είσοδο του Βαρσαμίδη στο παιχνίδι δηλαδή. Με τη νίκη τους αυτή οι έφηβοι της Παναχαϊκής έφτασαν τους 10 βαθμούς στον Νότιο Όμιλο, φιγουράρουν στην κορυφή και δείχνουν ικανοί για σπουδαία πράγματα.

O Στέφανος Βαρσαμίδης  πριν μια τετραετία ως παίκτης του Αθλητικού Ομίλου Καππαδοκών είχε τρελάνει τους ανθρώπους της Άρσεναλ στα δοκιμαστικά με τις ενέργειες του και αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε στις μικρές ομάδες, πριν επιστρέψει την πέρυσι σεζόν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Το καλοκαίρι μετακόμισε στην Πάτρα, πέτυχε το Σάββατο το πρώτο του γκολ και είναι πλέον στο χέρι του να ανοίξει φτερά για μια ακόμα πιο σπουδαία καριέρα…