Έκοψαν την πίτα τους οι φίλοι του ποδήλατου Κομοτηνής στη μνήμη του Πέτρου Λιανουρίδη

 

Φίλοι και φίλες του ποδηλάτου αγωνιστικής και μη ποδηλασίας στην Κομοτηνή συγκεντρώθηκαν όπως κάθε χρόνο, τιμώντας τον διοργανωτή και πρωτοπόρο στο σχεδιασμό τέτοιων εκδηλώσεων αείμνηστο Πέτρο Λιανουρίδη.

Η παρέα των φίλων που είναι ανοιχτή με κύριο και βασικό χαρακτηριστικό της την αγάπη στο ποδήλατο, τα τελευταία 12 χρόνια απουσία του διοργανωτή της, συγκεντρώνεται προς τιμήν του τελευταίου και κόβει την βασιλόπιτα της, ανταλλάσσει ευχές αλλά και καταστρώνει και προγραμματίζει κοινές εξορμήσεις σε ασφάλτινες και άλλες διαδρομές με το ποδήλατο, πράγμα που έκανε με εξαιρετική υπευθυνότητα και αγάπη ο αείμνηστος φίλος τους.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Χρόνος”, φΦέτος την όλη συγκέντρωση των 26 περίπου φίλων ανέλαβαν οι φίλοι του ποδηλάτου Μιχάλης Ράντος και Σάκης Σεϊτανίδης. O Ράντος προλόγισε την συνάντηση, ενώ μίλησαν με συγκίνηση για τη ζωή του φίλου τους και τις δράσεις του ποδηλάτου αλλά και τρεξίματος ο Χρήστος Κούτρας και ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής Θέμης Τζενετίδης.

Στην συνάντηση αυτή, που κάθε χρόνο γίνεται προς τιμήν της παρέας που ξεκίνησε πριν τέσσερις δεκαετίες, παρευρέθηκαν μέλη της οικογενείας του αείμνηστου ποδηλάτη καθώς και φίλοι της ποδηλασίας, του βουνού, του τρεξίματος και άλλων υπαίθριων δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται με αγάπη στη πόλη της Κομοτηνής. Το φλουρί κέρδισε ο Χριστόφορος Ράπτης.