Volley League: Ανακοίνωση του Ηρακλή για τον ορισμό Θρακιώτη διεθνή διαιτητή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

 

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης για τον ορισμό από την ΚΕΔ του Σουφλιώτη στην καταγωγή Μιχάλη ρέφερι Κουτσούλα ως πρώτου διαιτητή στο ματς με τον Παναθηναικό.

O Hρακλής σύμφωνα με την ανακοίνωση δεν έχει κάποιο θεμα με τον διεθνή διαιτητή από τον Έβρο, που βρέθηκε Ρωσία για την αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ των Ανδρών ανάμεσα στην Δυναμό Μόσχας και στην  πολωνική Σκρα Μπελχάτοφ και ήταν υποψήφιος στα «ThrakiSportS Awards 2017», αλλά με το γεγονος του ορισμού διαιτητή συνδέσμου Αθήνας στην αναμέτρηση της Μίκρας με τον Παναθηναικό.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή αναφέρει:  «Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε σήμερα από το σαιτ της ΚΕΔ τον ορισμό στην αναμέτρηση του Σαββάτου μεταξύ της ομάδας μας και του Παναθηναϊκού.

Ο διαιτητής Κουτσούλας από την Αθήνα ως πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια αφού πάντα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θεσσαλονικείς σφυρίζουν στη Θεσσαλονίκη και Αθηναίοι στην Αθήνα. Ορισμοί εκατέρωθεν γίνονται μόνο στα play off.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν μήπως στον ορισμό Αθηναίου διαιτητή σας ανάγκασε η ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας και κατά του κύριου Γεωργουλέα του Παναθηναϊκού;

Κύριοι της ΚΕΔ με την πράξη σας αυτή έχετε πέσει σε σοβαρό ατόπημα και περιμένουμε αμέσως να το διορθώσετε.

Σε διαφορετική περίπτωση θα είστε υπεύθυνοι για οτι συμβεί αφού με αυτή σας την απόφαση το μόνο που καταφέρατε είναι να δυναμιτίσει η ατμόσφαιρα του ντέρμπι».