Τέλος ο Κουρδάκης από την ΑΕ Διδυμοτείχου, στηρίζει τον Τελκίνσκι η διοίκηση

 

Παρελθόν από την ΑΕ Διδυμοτείχου αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες ο Παναγιώτης Κουρδάκης. Ο πολύπειρος Εβρίτης αμυντικός φέρεται να επιστρέφει στην Ουγγαρία όπου και βρισκόταν πριν γυρίσει τον Οκτώβριο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Διδυμότειχο, λύνοντας κοινή συναινέσει την συνεργασία του με την ΑΕΔ.

Όπως αναφέρει το Ράδιο Έβρος που ήδη έχει μεταδώσει την είδηση επικαλούμενο και πηγές των πρασίνων, «η οικειοθελής αποχώρηση ήρθε για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους με τον άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ να πετάει αύριο για Ουγγαρία όπου θα συνεχίσει να εργάζεται σε επάγγελμα έξω από τον χώρο του ποδοσφαίρου».

Αντιθέτως, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα της παραίτησης του Κρίστο Τελκίνσι. Όπως είναι γνωστό, ο βούλγαρος τεχνικός έθεσε στην διάθεση της διοίκησης την παραίτησή του, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος φέρει το πιο μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την αρνητική πορεία της ομάδας το τελευταίο δίμηνο.

Ο Τελκίνσκι δήλωσε δημόσια ότι υπάρχει ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ομάδα μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου και ενώ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η ομάδα έπεσε την περασμένη Κυριακή για πρώτη φορά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση έχει εκφράσει την απόλυτη στήριξή της στον βούλγαρο τεχνικό, ο οποίος και θα κάθεται κανονικά στον πάγκο της ΑΕΔ στο ματς με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, που αποκτά χαρακτήρα τελικού για τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Έβρου.

Οι όποιες αποφάσεις για πιθανές αλλαγές θα παρθούν με ψυχραιμία από Δευτέρα, δεδομένου του αποτελέσματος αλλά και του γεγονότος ότι θα υπάρχει αμέσως μετά περιθώριο δύο εβδομάδων αφού το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής διακόπτεται το άλλο Σαββατοκύριακο.