Βραδινή έξοδος σε σινεμά με την Ιωάννα Τούνη για γνωστό επαγγελματία ποδοσφαιριστή με καταγωγή από την Θράκη

 

Από τα πρόσωπα που κυριαρχούν στην εγχώρια επικαιρότητα τους τελευταίους μήνες, η Ιωάννα Τούνη πρόσφατα φημολογήθηκε για Βασίλισσα του Καρναβαλιού της Ξάνθης και παρόλο που τίποτα δεν είναι σίγουρο και επισήμως ο Δήμος Ξάνθης ζητά βιογραφικά, φαίνεται ότι άρχισε να αποκτά γνωριμίες με άτομα που κατάγονται από την περιοχή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στα social media από φίλαθλο του Άρη σε γνωστό γκρουπ οπαδών της ομάδας, το γνωστό μοντέλο που έγινε ακόμα πιο γνωστό από την παρουσία του στο  My Style Rocks εθεάθη στον πολυκινηματογράφο της Θεσσαλονίκης Cosmos το βράδυ της Τετάρτης με τον παίκτη της ομάδας Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος ως γνωστόν έλκει την καταγωγή του από την Ξάνθη.

Βέβαια, το ότι βρέθηκαν μαζί και πήγαν σινεμά δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι παραπάνω από το ότι βρέθηκαν μαζί και πήγαν στο σινεμά, χώρια που πρέπει να επισημανθεί ότι η πληροφορία κάθε άλλο παρά επιβεβαιωμένη είναι καθώς ουδεμία φωτογραφία διέρρευσε (ενώ το λογικό θα ήταν το αντίθετο) και μόνη πηγή αυτής της ενημέρωσης είναι μια αναφορά ενός οπαδού στο facebook.

Πάντως, η Τούνη συνεχίζει να απασχολεί τη δημοσιότητα και ειδικά τις τελευταίες ημέρες λόγω μιας γυμνής φωτογραφίας που φέρεται να απεικονίζει την εντυπωσιακή παίκτρια του παιχνιδιού μόδας. Η θολή φωτογραφία όπου διακρίνεται μόνο ένα γυμνό σώμα ξαπλωμένο στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου κυκλοφόρησε σε social media και μέσα ενημέρωσης, με την ίδια να μην επιβεβαιώνει αρχικά ότι πρόκειται για την ίδια στη φωτογραφία.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της, πάντως, έσπευσε μια ημέρα μετά να αναφέρει ότι σε σχέση με την επίμαχη φωτογραφία η πελάτισσά του «έχει ήδη προσφύγει στις διωκτικές αρχές και επίκεινται περαιτέρω δικονομικές ενέργειες με σκοπό την διαφύλαξη των δικαιωμάτων της και ιδίως της προσωπικότητας και της τιμής της». 

Μόλις την Τετάρτη η Ιωάννα Τούνη μίλησε για τους άντρες, την απιστία αλλά και τι επάγγελμα θα ήθελε να κάνει ο άντρας των ονείρων της, καθισμένη σε ένα κρεβάτι, στην εκπομπή «Όλα καλά» του Μακεδονία TV. «Μπορώ να χωρίσω και την επόμενη μέρα να είμαι με άλλον» είπε μεταξύ άλλων η  πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Στην ερώτηση τι επάγγελμα θα ήθελε να κάνει ο άντρας των ονείρων μου απάντησε: «Τι επάγγελμα θα ήθελα να κάνει ο άντρας των ονείρων μου; Δεν ξέρω αλλά θα ήθελα να έχει σίγουρα μισθό 1.500 ευρώ. Τι επαγγέλματα υπάρχουν με αυτό το μισθό σήμερα;» 

Η αλήθεια είναι ότι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές κάπου εκεί κυμαίνονται, οπότε όσοι ενδεχομένως ενδιαφέρονται, πληρούν τα κριτίρια. Ωστόσο σε ερώτημα για το τι την ξενερώνει σε έναν άντρα, η Ιωάννα Τούνη απάντησε με τρεις μόνο λέξεις: «να κοιτάει άλλες».