Super League: Χωρίς Λουσέρο και Μπρίτο στο κανονικό πρόγραμμα η πρωινή προπόνηση της Ξάνθης

 

Με ασκήσεις τακτικής ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης την Πέμπτη. Απόντες από το κανονικό πρόγραμμα ήταν οι Άντριαν Λουσέρο και Μπρίτο λόγω τραυματισμού.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ξάνθη για την προπόνηση της Πέμπτης αναφέρει:

Με τα γνωστά προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία της για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League «Σουρωτή» η Xanthi FC. Στην σημερινή (18/1) πρωινή προπόνηση, μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης, η τεχνική ηγεσία έριξε το βάρος σε τομείς της τακτικής και στα παιχνίδια υψηλής έντασης σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους. Οι Λουσέρο – Μπρίτο ακολουθούν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα αντίστοιχα, ενώ δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μεχία, Μπαξεβανίδης και Κίκε. 

Διαιτητής του Κυριακάτικου αγώνα (19:30) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ορίστηκε να είναι ο Δημήτρης Καραντώνης (ΕΠΣ Ημαθίας) με α’ βοηθό τον Ιορδάνη Δημητριάδη (ΕΠΣ Καστοριάς), β’ βοηθό τον Ιωάννη Κουράκη (ΕΠΣ Ηρακλείου) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Αντωνίου (ΕΠΣ Αθηνών).

Σήμερα το απόγευμα στις 19:30 στο Le Chalet θα πραγματοποιηθεί η κοπή πίτας της Xanthi FC και των τμημάτων της Κ-20, Κ-17, Κ-15.