Οι πιθανοί αντίπαλοι των Μεικτών Ομάδων Νέων και Παίδων της ΕΠΣ Θράκης στη β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

 

Πραγματοποιείται το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών της β’ φάσης των Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων και Παίδων.

Από τον Α’ Όμιλο όπου μετείχαν οι Ενώσεις Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου ως γνωστόν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια τόσο στους Νέους όσο και στους Παίδες η ΕΠΣ Ξάνθης που περιμένει να μάθει αντίπαλο στην επόμενη φάση το μεσημέρι της ΕΠΟ.

Στην κληρωτίδα του Πρωταθλήματος Παίδων, πέρα από την ΕΠΣ Ξάνθης, θα τοποθετηθούν και άλλες 15 ομάδες που αποτελούν πιθανούς αντιπάλους της Ξάνθης στους νοκ άουτ αγώνες. Συγκεκριμένα, οι πιθανοί αντίπαλοι της Μεικτής Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης είναι οι εξής: ΕΠΣ Αθηνών, ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, ΕΠΣ Αργολίδας, ΕΠΣ Αχαΐας, ΕΠΣ Δράμας, ΕΠΣ Ηπείρου, ΕΠΣ  Ηρακλείου, ΕΠΣ  Θεσπρωτίας, ΕΠΣ Θεσσαλίας, ΕΠΣ Καστοριάς, ΕΠΣ Κορίνθου, ΕΠΣ Μακεδονίας, ΕΠΣ Μεσσηνίας, ΕΠΣ Δωδεκανήσων και ΕΠΣ Χίου.

Από την φάση των ομίλων για τους νοκ άουτ αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων πέραν της ΕΠΣ Ξάνθης περασαν επίσης άλλες 15 ομάδες, που δεν ταυτίζονται σε όλες τις περιπτώσεις με αυτές του Πρωταθλήματος Παίδων. Συγκεκριμένα, οι πιθανοί αντίπαλοι της Μεικτής Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης είναι οι εξής: ΕΠΣ Αθηνών, ΕΠΣ Αργολίδας, ΕΠΣ Άρτας, ΕΠΣ Αχαΐας, ΕΠΣ Ηρακλείου, ΕΠΣ Ηλείας, ΕΠΣ Θεσσαλίας, ΕΠΣ Μακεδονίας, ΕΠΣ Μεσσηνίας, ΕΠΣ Ρεθύμνου, ΕΠΣ Σερρών, ΕΠΣ Τρικάλων, ΕΠΣ Φλώρινας, ΕΠΣ Κυκλάδων και ΕΠΣ Χίου.