Μετά από χρόνια ηρεμίας ξέσπασε νέα κρίση στις σχέσεις των XanthiFans με την διοίκηση του ΑΟΞ

 

Μετά από αρκετά χρόνια ηρεμίας, σε βαθμό που πολλές φορές οι επίσημα οργανωμένοι οπαδοί να ταυτίζονται σε πολλές περιπτώσεις με την διοίκηση του ΑΟΞ και σε ορισμένες άλλες να γίνονται… βασιλικότεροι του βασιλέως, φαίνεται ότι έχουν διαρραγεί το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις των δύο πλευρών.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν πέρασε απαρατήρητη μια λιτή, πολύ λιτή ανακοίνωση των XanthiFans, με 17 λέξεις, πολλά αποσιωπητικά και ένα ερωτηματικό όλο… νόημα, μετά τον αποκλεισμό της προηγούμενης εβδομάδας από την Λάρισα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Έγραψε στην επίσημη ιστοσελίδα του ο πιο δυναμικός σύνδεσμος οπαδών του ΑΟΞ: «Οι Xanthifans το πίστευαν…οι παίκτες μας το πίστευαν….η τεχνική ηγεσία το πίστευε….η διοίκηση το πίστευε;;;».

Μάλιστα, αυτή παραμένει ακόμα και σήμερα, μια εβδομάδα μετά και ενώ έχει μεσολαβήσει ο αγώνας με τον Πλατανιά, η τελευταία ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα των XanthiFans. Είχε προηγηθεί μία εναντίον του διαιτητή Παπαπέτρου στον αγώνα με την Λαμία, όπου επισημαινόταν ότι «σειρά έχει η ΑΕΛ που πολλοί νομίζουν ότι έχει προκριθεί. Εμείς δεν λέμε τίποτα. (…) ΜΟΝΟ ΑΟΞ! Πάμε να προκριθούμε!».

Η χρονιά φαίνεται ότι ξεκίνησε δυναμικά για τους XanthiFans, που πραγματοποίησαν στις 3 Ιανουαρίου την Γενική Συνέλευση και συζήτησαν θέματα, αντάλλαξαν απόψεις και ενδεχομένως έλαβαν αποφάσεις που σε μια πρώτη ανάγνωση δείχνουν αλλαγή πλεύσης, θυμίζοντας σε κάποιο βαθμό την πρώτη περίοδο της ίδρυσής τους. Ενδιαφέρον έχει αν το μήνυμα ελήφθη από την διοίκηση και την ιδιοκτησία του ΑΟΞ και πως θα αντιδράσει….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here