Γ’ Εθνική: Μετά από χρόνια πάλι σε νησί ο Εβρίτης αμυντικός Σταύρος Σταθάκης

 

Στη Ρόδο μετά την Πελοπόννησο  θα συνεχίσει την καριέρα του ο Εβρίτης αμυντικός  Σταύρος Σταθάκης, για λογαριασμό του Ιάλυσου Ρόδου.

Η πρωην ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη  συμφώνησε με τον 30χρόνο κεντρικό αμυντικό του Αστέρα Αμαλιάδας Σταύρο Σταθάκη με θητεία στην της Ξάνθη αλλά και με παρελθόν στην ΑΕΚ και όχι μόνο.

Όπως αναφέρει το xxsports, ο Σταθάκης κουβαλά ένα τεράστιο βιογραφικό στις πλάτες του, καθώς πέραν της Ξάνθης, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΑΕΚ, Λάρισα, Παναργειακό, Κισσαμικό, ενώ έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Κύπρου με την φανέλα της Αγίας Νάπας. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με την ομάδα του Αστέρα Αμαλιάδας από τον οποίο και αποδεσμεύτηκε πριν από λίγες ημέρες.

Μάλιστα, το γεγονός ότι έκανε προπονήσεις στην Αλεξανδρούπολη είχε πυροδοτήσει φήμες πιθανής επιστροφής του στον Έβρο. Ο Σταθάκης θα καλύψει το κενό που είχε δημιουργηθεί στο κέντρο της άμυνας του Ιάλυσου και δίνει πολύ υπερπολύτιμη λύση στον Σάκη Τερζή, καθώς μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και ως αμυντικός μέσος. «Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ταξιδέψει στο νησί μας για να ενταχθεί και τυπικά στην νέα του ομάδα και να αποτελέσει την τρίτη προσθήκη του Ιάλυσου για τον Ιανουάριο μετά τους Χειμωνέττο και Κόλλα», καταλήγει το δημοσίευμα.