Video: Η γκάφα της χρονιάς που γκρέμισε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα την Δόξα

 

Ένα λάθος που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως… η γκάφα της χρονιάς ήταν αυτό που έκρινε τον αγώνα της Δόξας Γρατινής με τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, με αποτέλεσμα να νικήσει ο δεύτερος και να πέσει για πρώτη φορά από την 1η θέση της βαθμολογίας της Α’ ΕΠΣ Θράκης η Δόξα.

Η αναμέτρηση είχε φτάσει στο 80ο λεπτό όταν έγινε το 0-1 όταν από μια μπροστινή μπαλιά του Βασιλακάκη πίσω από το κέντρο του γηπέδου λόγω και του αέρα κατέληξε να μοιάζει με συρτό μακρινό σουτ, με τον τερματοφύλακα Μπουτσακτσή να κάνει κακή εκτίμηση και αντί να διώξει να βρίσκει…αέρα, με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει από κάτω του και να καταλήξει στα δίχτυα του. Πάντως ο έμπειρος πορτιέρο παρά την “γκάφα” του απέκρουσε λίγο αργότερα πέναλτι των αντιπάλων δείχνοντας ότι άφησε πολύ γρήγορα πίσω του την κακή αυτή στιγμή του.

Το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα μπορείτε να το δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ. Παρακάτω δείτε την στιγμή του γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και που από πλευράς του τερματοφύλακα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η γκάφα της χρονιάς. Το βίντεο κατέγραψε η LegaTV του Γιώργου Σκουταρίδη για λογαριασμό του RodopiSports…