Super League: Πέντε εβδομάδες έξω ο Λουσέρο! Με άλλους τρεις απόντες θα πάει στο Καραϊσκάκη η Ξάνθη

 

Αρκετά τα προβλήματα στην Ξάνθη ενόψει του επικείμενου εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει σε τουλάχιστον τέσσερις παίκτες. 

Όπως έχει γίνει γνωστό δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους, λόγω τιμωρίας οι Μεχία, Μπαξεβανίδης και Κίκε Μπουλά καθώς η θρακιώτικη ομάδα σε συνεννόηση με τον προπονητή τους είχε ήδη δηλώσει να εκτίσουν την τιμωρία τους στο “Καραϊσκάκη”.

Ωστόσο ο Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει σε ακόμη έναν βασικό παίκτη του από τη μεσαία γραμμή και αυτός είναι ο  Αντριάν Λουσέρο, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Πλατανιά, έχοντας πρόβλημα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο.

Μάλιστα ο Αργεντινός χαφ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου πέντε εβδομάδες, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου. Ετσι, η Ξάνθη έχει μείον 4 παίκτες για το Φάληρο και ακόμα υπάρχουν πέντε μέρες μέχρι τη σέντρα.

Τουλάχιστον θα είναι διαθέσιμος ο νεοαποκτηθείς Σέρβος μέσος, Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς που εξέτισε την τιμωρία του αλλά στα πρώτα δείγματά του έχει δείξει ιδιαίτερα επιρρεπείς σε κάρτες, αφού πήρε κίτρινη στο πρώτο λεπτό που μπήκε με την Λαμία και κόκκινη στο ματς του κυπέλλου με την ΑΕΛ.