Σπουδαία μεταγραφή για την ΑΕ Διδυμοτείχου με τον «Καπετάνιο» του Έβρου

 

Σημαντική μεταγραφή με τον επί 7 χρόνια αρχηγό του Άρδα Καστανεών Θανάση Καπετανίδη πραγματοποίησε η ΑΕ Διδυμοτείχου.

Ο «Καπετάνιος» όπως τον φωνάζουν είναι για χρόνια ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Έβρου και μέλος της καλύτερης ομάδας του περσινού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου στο διαγωνισμό του ThrakiSportS, συμφώνησε με την ομάδα του Διδυμοτείχου και για πρώτη φορά στα 25 του χρόνια αλλάζει φανέλα αλλά όχι χρώματα αφού θα φορά και πάλι τα πράσινα.

Ο 25χρονος χαφ ήταν για 11 χρόνια στις Καστανιές από τα 14 του και αρχηγός από τα 19 του χρόνια, αν και είχε πολύ καλές προτάσεις το καλοκαίρι ιδίως από τον Ορέστη αλλά και την ΑΕΔ , προτίμησε να μείνει στον Άρδα πετυχαίνοντας 4 γκολ στο πρωτάθλημα. Πλέον υπό τις οδηγίες του κόουτς Τελκίνσκι όλοι ελπίζουν ότι ο καλός τεχνικά και με τα δυο πόδια Καπετάνιος θα βοηθήσει μεσοεπιθετικά την ομάδα του Έβρου.

Η ανακοίνωση της ΑΕΔ: Η Α.Ε. Διδυμοτείχου ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Θανάση Καπετανίδη και ευχαριστεί τον ΜΑΣ Άρδας Καστανεών – FC Ardas 1950 για την πραγματοποίηση της μεταγραφής!
Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει γεμάτες χρονιές στην Α΄Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου με τον Άρδα και διετέλεσε αρχηγός της μέχρι πρότινος ομάδας του αλλά και κινητήριος μοχλός για τις επιτυχημένες προηγούμενες χρονιές της.
Θανάση καλώς ήλθες στην οικογένεια της Α.Ε.Δ.

Φωτογραφία του χρήστη Α.Ε.Δ 1933.