Football League: Τέλος ο Γκουτσίδης από τον πάγκο του Παναιγιαλείου

 

Ήταν φανερό πως η αποχώρηση του Παναγιώτη Γκουτσίδη από την τεχνική ηγεσία του Παναιγιαλείου ήταν θέμα χρόνου και παρά την στήριξη που φάνηκε να έχει από τη νέα διοίκηση της ομάδας, αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του συλλόγου της Αχαΐας.

Το πρωί της Δευτέρας  ο 51 ετών Κομοτηναίος τεχνικός πήγε στην προπόνηση και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του. Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι μετά τη συνάντηση της Κυριακής (14/01) δεν προέκυψε οριστική απόφαση της νέας διοίκησης σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών. Όλα αυτά ενώ είχε γίνει ήδη κουβέντα σχετικά με την ενίσχυση.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Γκουτσίδης εξωθήθηκε ουσιαστικά σε παραίτηση και το πρωί αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές, ενώ από πλευράς ΠΑΕ, πάντως, τονιζόταν ότι περίμεναν νέο ραντεβού μαζί του τη Δευτέρα.

«Εγώ δεν ήθελα να φύγω. Μου άρεσε η παρέα που είχαμε δημιουργήσει εν μέσω τόσων προβλημάτων και είχατε ανταποκριθεί σε μεγάλο βαθμό», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γκουτσίδης στους παίκτες του και σημείωσε: «Πήραμε δύο βαθμούς απέναντι στους πρωτοπόρους, κάτι που άλλοι ούτε στο όνειρό τους δεν θα έβλεπαν. Και χωρίς χρήματα αυτό θα το υποστήριζα ως το τέλος».

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις ο Πέτρος Δημητρίου δείχνει να βρίσκεται προ των πυλών του Παναιγιαλείου. Ο έμπειρος τεχνικός εργάστηκε από το καλοκαίρι στον Αχαρναϊκό, αλλά η ομάδα του Μενιδίου αποχώρησε από το πρωτάθλημα και ο ίδιος το Σάββατο (13/01) ήταν στο Αίγιο για να παρακολουθήσει από κοντά τους «μελανόλευκους».

Σημειώνεται ότι ο καλοκαιρινός σχεδιασμός ξεκίνησε με τον Δημήτρη Σπανό, η προετοιμασία με τον Σπύρο Μπαξεβάνο, το πρωτάθλημα με τον Νίκο Κουρμπανά, για έναν αγώνα Κυπέλλου στον πάγκο βρέθηκε ο Αλέξης Σπυρόπουλος και ακολούθως προσελήφθη ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, που είχε απολογισμό 1-2-3 σε 6 αγώνες της Football League.