ΕΠΣ Ξάνθης: Αποχαιρέτησε με γκολ νίκης ο Χοτσκα τον Εχίνο στο ντέρμπι με τον Πετεινό

 

Σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε στο ντερμπι της αγωνιστικής ο Εχίνος επί του τον Άρη Πετεινού, με MVP στο αντίο του τον Τουγκάι Χότσκα που αποχωρεί για σπουδές στο Ρέθυμνο.

Μάλιστα πως τα έφερε η μοίρα η νίκη του Εχίνου ήρθε με τέρμα του Χότσκα, που αποχαιρέτησε με ιδανικό τρόπο την αγαπημένη του ομάδα, μια και λόγω σπουδών θα μένει στην Κρήτη οπού και θα πάρει μεταγραφή για να αγωνιστεί παράλληλα με της σπουδές του.

Το σκορ άνοιξε ο Χότσκα στο 40′ σε αντεπίθεση του Εχίνου παρά τις ευκαιρίες που έιχε χασει στο πρωτο μέρος ο Παναγιώτου στο 16′ και Σουκρή στο 18′. Ο Εχίνος λίγο πριν το γκολ απείλησε τον Ζαρζακόπουλο στο 30′ και στον 36′ με τον Χατζηχασανογλου

Σημαντική στιγμη είχαμε στο β’ μέρους στο 50′ όταν με κεφαλιά ο Χότσκα πάνω στην γραμμη εδιωξε την μπαλα σε φαουλ του Δασκαλάκη, με τον Εχινο να απειλεί με τον Χατζηχασάνογλου και τον Πετεινο να φτανει κοντά στην ισοφαριση στο 70′ με σουτ άουτ του Παναγιώτου, με τον Σουκρή στο 79′ και στο φινάλε του αγώνα οταν το σουτ του Παναγιώτου τράνταξε το καθετο δοκάρι του Εχίνου με τον Ζώη να μπλοκάρει την μπάλα.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Ζώης, Μουαρέμογλου, Τσακίρ Τζέμ, Κιουστσή (65′ Κιοσέ Μελή), Μποαση, Καδρή, Κισά Αιχαν, Καβάς Μεμέτ Αλη, Καδρή Αλταν (46′ Πετρόφ), Χότσκα, Χατζηχασάνογλου

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: Ζαρζακόπουλος, Σερίφογλου (46′ Νεανίδης), Ρέβης, Θεοδωρίδης, Κασάπογλου, Σταγώνης (65′ Μπουρλόγλου, 70΄Κοκκαλίδης), Αχμετ Σουκρή, Πουτακίδης, Τσακιρούδης, Παναγιώτου, Θώμογλου (46′ Δασκαλάκης)