ΕΠΣ Θράκης: Εκπληκτικός ο Σπάρτακος πέρασε από την Γρατινή και την έριξε από την κορυφή

 

Δεν μπήκε ιδανικά το 2018 για την πρωτοπόρο πριν τον αγώνα Δόξα Γρατινής που στην πρεμιέρα του β’ γύρου ηττήθηκε 0-1 στο γήπεδο του Κάλχα από τον πολύ καλό και την νέα χρονιά Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων στο φινάλε της αναμέτρησης.

Με τον “αέρα” να είναι αντίπαλος των 22 παικτών στο γήπεδο του Κάλχα η γηπεδούχος Γρατινή σύμφωνα με το rodopisports απείλησε πρώτη με την σέντρα με ένα άστοχο σουτ του Μπόζη, με τον Σπάρτακο να απαντά στο 6′ με τον Γρίβα να σουτλαρει άουτ, όπως αουτ κατέληξε η νεα προσπάθεια των φιλοξενούμενων στο 19’ με τον Χαρταλάμη. Νέα ευκαιρία στο 22′ γιοα τον Σπάρτακο όταν ο δραστήριος Γρίβας μπήκε στην περιοχή της Δόξας απέφυγε δυο αντιπάλους και πάσαρε στον Βασιλακάκη που σούταρε αλλά ο Μπουτσακτσή κράτησε το μηδεν που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Σπάρτακος μπήκε και πάλι δυνατά με τον νεομεταγραφέντα Μιχαλακέλλη να κάνει ένα δυνατό σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ, ενλω και στο 50’ ο Βασιλακάκης σούταρε από τα πλάγια και υποχρέωσε τον Μπουτσακτσή σε μια ακόμη πολύ δύσκολη απόκρουση. Στο 59’ η Δόξα κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Σπάρτακου, ο Κακουλίδης έπιασε την κεφαλιά όμως ο Παπαδογιωργάκης μπλόκαρε. Στο 80’ έγινε το 0-1 όταν από σέντρα σουτ του Βασιλακάκη από το κέντρο ο Μπουτσακκτσή έκανε κακή εκτίμηση και αντί να διώξει τη μπάλα βρήκε…αέρα κανοντας “δώρο” στην ομάδα του Σπάρτακου. Στο 84′ ο Σπαρτακος εχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Κουβεργιανός ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτι, αλλά ο ίδιος αστόχησε με τον Μπουτσακτσή να κρατα το 0-1 και να παίρνει το αιμα του πίσω για το ολέθριο λάθος του νωρίτερα στο γκολ.

Πλέον μετα από 3 παιχνίδια χωρίς νίκη και δυο σερί ηττες στον Κάλχα η Δόξα Γρατινής που ξεκίνησε με 7 στα 7 επεσε δεύτερη πίσω από το “αθόρυβο” Κόσμιο, με τον Σπάρτακο να δείχνει οτι ειναι μια ομαδα που μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και το πρωτάθλημα στα πλει οφ.

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Μπόζης): Μπουτσακτσή, Καμζέλας (46’ Μαγκούτας), Ζουμπιάδης, Μουζασβίλι, Ζάνταλης, Κακουλίδης (63’ Χατζίδης), Πασχάλης, Δαλή Ισμαήλ, Σεφκέτ Σελήμ (83’ Λεγάτος), Κυριακόπουλος, Μπόζης

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ (Γεμενετζής): Παπαδογιωργάκης, Τσαγκαλίδης (65’ Κουτσουκανίδης), Χαρταλάμης, Χασάν Μέριτς, Αραμπάς, Κόγιος, Κουβεργιανός (87’ Ρόϊδος), Αργυρόπουλος, Βασιλακάκης, Γρίβας, Μιχαλακέλλης (75’ Αθανασιάδης)