LIVE η Γ’ Εθνική: Άρης Αβάτου – Καβάλα, Νέστος – ΑΕ Διδυμοτείχου, Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης και Παραλίμνι – Ν. Σιδηροχώρι

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες των ομάδων της Θράκης για την 12η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής που συμπίπτει να είναι και η πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την δυνατότητα να πληροφορείστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη στους αγώνες της 12ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής στον πρώτο όμιλο, όπου ουσιαστικά έχουμε την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.

Ωρα 13:10  Στο πρόγραμμα δεσπόζει το θρακιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Δόξα Προσκυνητών και Ορφέα Ξάνθης, δυο ομάδες που συμμετείχαν και πέρυσι στο πρωτάθλημα αλλά βρίσκονται αμφότερες κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και καίγονται για τους βαθμούς,

Ωρα 13:13  Σημαντικό παιχνίδι έχουμε και για την ΑΕ Διδυμοτείχου που ταξιδεύει στην έδρα του Νέστου στην Χρυσούπολη, ενώ έχουμε άλλη μια μονομαχία Θράκης – Καβάλας με τον ΑΟΚ να πηγαίνει στην γειτονική Ξάνθη και να αντιμετωπίζει στην Φελώνη τον Άρη Αβάτου.

Ωρα 13:16  Τέλος, αναφορικά Νέο Σιδηροχώρι έχουμε την τοπική Δόξα να ταξιδεύει στις Σέρρες και να αντιμετωπίζει στο Παραλίμνι τον τοπικό Απόλλωνα που έχει φέτος βλέψεις ανόδου και περιμένει με μάλλον άφριες διαθέσεις το συγκρότημα του Στοΐνοβιτς.

Ωρα 13:25 Μεγάλος χορηγός των φετινών μεταδόσεων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι η Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 13:29  Πολύτιμη η συμβολή στην μετάδοση της 11ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 13:33 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 13:39  Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 13:44  Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ωρα 13:48  Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ωρα 13:53  Χορηγός των μεταδόσεων της Γ’ Εθνικής από την Ξάνθη είναι και το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ωρα 13:59  Από το Διδυμότειχο, χορηγός της μετάδοσης είναι το «μουσικό καφέ Νόστος», το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 14:04  Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης του Διδυμοτείχου, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 14:07  Τρίτος χορηγός από το Διδυμότειχο η KPRS Photography του Σωτήρη Κηπουρού, που συνδυάζει την τέχνη με την έμπνευση και την δημιουργικότητα. Ειδικεύεται σε  γάμους και βαφτίσεις σε όλον τον Έβρο (αλλά και σε όλη την Ελλάδα) και αποτελεί την ιδανική επιλογή, για να κρατήσετε για πάντα αυτές τις στιγμές. Μπορείτε να δείτε δείγμα με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο instagram με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:15 Εχουμε θυμίζουμε ότι πάντα έχουμε χορηγό μας και το το e-shop Footbal Pro από το οποίο μεταξύ άλλων μπορείτε να προμηθευτείτε την επίσημη μπάλα της Γ’ Εθνικής αλλά και εμφανίσεις ομάδων.

Ώρα 14:20 Πάμε σιγά σιγά να δούμε τα πρώτα στοιχεία από τα γήπεδα.

Ώρα 14:21 Ενημέρωση συνθέσεων από τη Κομοτηνή, όπου η Δόξα Προσκυνητών υποδέχεται τον Ορφέα Ξάνθης.

Ώρα 14:22 Ο Νίκος Μπαχαρίδης επέλεξε να ξεκινήσουν το ματς οι: Νικολίτσας, Κελεσίδης, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Καραγιαννίδης, Τρίχας, Βελή Μεμέτ, Δραγανίδης, Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Φαρμάκης.

Ώρα 14:25 Από την άλλη ο Ορφέας του Μπάμπη Χατζημεστή παρατάσσεται με τους: Ρούφο, Τζαμπάζ, Πασχαλάκη, Μπουνταγκίδη, Μαλαδένη, Μαυρόπουλο, Καραγκιόζη Β., Τορομανίδη, Χιντ, Καραγκιόζη Γ., Μουμίν Τουγιάλ

Ώρα 14:28 Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τζουμαλάκης της ΕΠΣ Σερρών, με βοηθούς τους Λάζαρη και Μηναδάκη από την ΕΠΣ Καβάλας.

Ώρα 14:30 Ενημέρωση συνθέσεων από την Φελώνη, όπου ο Άρης Αβάτου υποδέχεται την Καβάλα.

Ώρα 14:32 Ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης παρατάσσει τον Άρη Αβάτου με τους εξής ποδοσφαιριστές: Αμουτζάκης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Κούτρας, Ψεμματάς, Δόντσος, Κουτίνης, Ευθυμιάδης, Σαρηγιαννίδης, Λαζαρίδης, Χαριτίδης.

Ώρα 14:35 Ενώ ο Κώστας Ανυφαντάκης ξεκινά τον  ΑΟΚ με τους: Δήμιζα, Γιαλαμούδη, Λυμπεράκη, Παπαστεριάνό, Αλιατίδη, Ψάλτη, Παπαδόπουλο, Μπλιό, Αδαμάκη, Πάλλα, Βαλαβανόπουλο.

Ώρα 14:40 Ενημέρωση συνθέσεων και από την Χρυσούπολη, όπου ο τοπικός Νέστος υποδέχεται την ΑΕ Διδυμοτείχου.

Ώρα 14:43 Ο Νέστος Χρυσούπολης ξεκινά το παιχνίδι με τους: Αθανασίου, Μπαντάνη, Φραγκούλη, Χούσινετς, Ναουμίδη, Λαδάκη, Τσάκωνα, Κοβάτση, Παππαδόπουλο, Μαϊδανό, Αριτά.

Ώρα 14:47 Από την άλλη για την ΑΕ Διδυμοτείχου του Κρίστο Τελκίνσκι ξεκινούν οι: Συριτούδης Α., Θάνος, Παντελίδης, Τζανετάκος, Χρίστεφ, Πετρόπουλος, Κουρδάκης, Αβογιάν, Νικολαΐδης, Γιαννόπουλος, Ιντζές.

Ώρα 14:51 Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Χαψάς, με βοηθούς τους Κρυωνά και Αναστασιάδη από την ΕΠΣ Σερρών.

Ώρα 15:01 Σέντρα στους αγώνες των ομάδων της Θράκης!

Ώρα 15:06 Με το πρώτο πεντάλεπτο να έχει πλέον συμπληρωθεί στα παιχνίδια, δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη φάση έως τώρα.

Ώρα 15:10 Στην Κομοτηνή, πρώτη καλή φάση για τους Προσκυνητές, με τον Μόσχο να βγάζει μια σέντρα βρίσκοντας τον Δραγανίδη ο οποίος σούταρε, αλλά είδε τον Ρούφο να αποκρούει εντυπωσιακά!

Ώρα 15:15 Απαντάει στην ευκαιρία της Δόξας, ο Ορφέας, με τον Χιντ Ιμέρ να κάνει ένα σουτ και την μπάλα να φεύγει τελικά άουτ.

Ώρα 15:17 Πρώτη καλή ευκαιρία και στο παιχνίδι του Αβάτου με την Καβάλα στη Φελώνη. Ο Πάλλας βρέθηκε αμαρκάριστος περίπου στο ύψος της περιοχής, σούταρε, αλλά ο Αμουτζάκης μπλόκαρε έστω και με διπλή προσπάθεια.

Ώρα 15:19 Νέα ευκαιρία στη Κομοτηνή, πάλι για τον Ορφέα. Ο Γιάννης Καραγκιόζης εκτέλεσε ωραία ένα κόρνερ, βρήκε τον Ιμέρ που πήρε τη κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε και πάλι άουτ.

Ώρα 15:23 Γκολ για τον Νέστο στη Χρυσούπολη! Ο Κοβάτσης έκανε το μπάσιμο από αριστερά, πάτησε περιοχή και έκανε το σουτ για να νικήσει τον Άγγελο Συριτούδη και να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Νέστος Χρυσούπολης – ΑΕ Διδυμοτείχου 1-0!

Ώρα 15:24 Δύο γκολ έχουν μπει ήδη και στο παιχνίδι του Αετού Ορφανού με τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής, με τους Σερραίους να προηγούνται με διαφορά δύο τερμάτων!

Ώρα 15:29 Απειλεί και πάλι ο Ορφέας Ξάνθης στη Κομοτηνή, με τον Θόδωρο Τορομανίδη να κάνει ένα σουτ, τη μπάλα να κατευθύνεται προς το συμβολή των δοκών, αλλά τον Νικολίτσα να αποκρούει έξοχα και να παραχωρεί ένα κόρνερ κρατώντας το 0-0!

Ώρα 15:34 Γκολ στις Σέρρες! Ο Απόλλωνας Παραλιμνίου ανοίγει το σκορ, με τον Ναλμπάντη να νικά τον Συνοδινό και να βάζει τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ. Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-0!

Ώρα 15:36 Γκολ για τους Προσκυνητές στη Κομοτηνή! Ο Βάσκος και ο Σιχλιμοίρης συνεργάστηκαν μεταξύ τους κάνοντας το 1-2, με τον τελευταίο να πλασάρει ωραία και να βάζει τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού. Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης 1-0!

Ώρα 15:42 Γκολ για τον Ορφέα στη Κομοτηνή! Ο Θόδωρος Τορομανίδης εκτέλεσε ένα κόρνερ, με τον Χιντ Ιμέρ να πηδάει ψηλότερα από όλους στην περιοχή του Νικολίτσα και να φέρνει το ματς στα ίσια. Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης 1-1!

Ώρα 15:45 Νέα φάση για τον Ορφέα στη Κομοτηνή! Ο Πασχαλάκης εξαπέλυσε ένα σουτ «βολίδα», και ανάγκασε τον Νικολίτσα σε νέα εξαιρετική απόκρουσε, για να κρατήσει το 1-1.

Ώρα 15:46 Τέλος πρώτου ημιχρόνου στη Κομοτηνή! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης 1-1!

Ώρα 15:47 Γκολ στη Φελώνη για την Καβάλα! Ο Βαλαβανόπουλος με σουτ νικάει τον Αμουτζάκη και βάζει μπροστά τους φιλοξενούμενους λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Άρης Αβάτου – ΑΟ Καβάλα 0-1!

Ώρα 15:50 Τέλος πρώτου ημιχρόνου στη Ξάνθη! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Άρης Αβάτου – ΑΟ Καβάλα 0-1!

Ώρα 15:48 Δεύτερο γκολ για τον Απόλλωνα στις Σέρρες! Με τη πλάτη στο τοίχο η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, αφού μετά και το δεύτερο τέρμα του Μουτεσίδη βρίσκεται προ των πυλλών από μία ακόμα ήττα. Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 2-0!

Ώρα 15:49 Τέλος πρώτου ημιχρόνου στις Σέρρες! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 2-0!

Ώρα 15:51 Τέλος πρώτου ημιχρόνου στη Χρυσούπολη! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Νέστος Χρυσούπολης – ΑΕ Διδυμοτείχου 1-0!

Ωρα 15:53  Τα αποτελέσματα του πρώτου μέρους: Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης 1-1, Νέστος Χρυσούπολης – ΑΕ Διδυμοτείχου 1-0, Άρης Αβάτου – ΑΟ Καβάλα 0-1, Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 2-0, Αετός Ορφανού-Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 2-2, Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου-Ελπίδα Σκουτάρεως 0-0.

Ώρα 15:56 Στο σημείο αυτό θυμίζουμε ότι χορηγοί της σημερινής μετάδοσης από την πόλη της Ξάνθης είναι το Sports Cafe «La Bombonera» που βρίσκεται στην Βασιλίσσης Σοφίας 8, όπως επίσης και το ζαχαροπλαστείο Fresh Co του Μπάμπη Χατζημεστή, αλλά και η βιομηχανία παραγωγής αθλητικών ειδών Figli.

Ώρα 15:59 Ακόμα από την πόλη της Κομοτηνής, πολύτιμη βοήθεια μας προσφέρουν οι επιχειρήσεις Γεωργικών Εφοδίων Λιάγκη που βρίσκονται στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη 87, η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, αλλά και το Coffee Lab, η αγαπημένη συνήθεια όλων των φίλων του καφέ.

Ώρα 16:03 Τέλος από την πόλη του Διδυμοτείχου χορηγοί της σημερινής μετάδοσης είναι το φωτογραφείο KPRS Photography, το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη, το συνεργείο Auto Gas Καραγιάννης, αλλά και το μουσικό καφέ Νόστος. Τέλος, το e-shop Footbal Pro για την επίσημη μπάλα της Γ’ Εθνικής και εμφανίσεις ομάδων.

Ώρα 16:04 Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στα παιχνίδια!

Ώρα 16:09 Καμία σημαντική φάση στο πρώτο πεντάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου στα παιχνίδια!

Ώρα 16:13 Καλή ευκαιρία στη Κομοτηνή για τους Προσκυνητές, ο Τρίχας εκτέλεσε ένα φάουλ με σέντρα, ο Βάσκος έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός της περιοχής του Ορφέα, όμως το σουτ του ήταν αδύναμο και μπλόκαρε εύκολα ο Ρούφος.

Ώρα 16:19 Γκοοοοοοολ για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στις Σέρρες! Μειώνουν οι παίκτες του Ζόραν Στοΐνοβιτς με σκόρερ τον Κούτρα, και θέλουν να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 2-1!

Ώρα 16:20 Γκολ για τον Ορφέα! Ο Χιντ Ιμέρ, με ένα ωραίο διαγώνιο σουτ λίγο έξω και αριστερά από την περιοχή της Δόξας, νίκησε τον Νικολίτσα για να ολοκληρώσει την ανατροπή για την ομάδα του. Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης 1-2!

Ώρα 16:22 Παραμένει ζωντανή η ΑΕΔ παρά το λάθος των αμυντικών της, αφού ο Μπαντάνης αστόχησε από την άσπρη βούλα και παρέμεινε το 1-0 υπέρ του Νέστου!

Ώρα 16:24 Στην Κομοτηνή η Δόξα προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και να ξαναμπει στο παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε, αφού ο Ρούφος μπλόκαρε σταθερά το σουτ του Τρίχα.

Ώρα 16:29 Έχει σκοράρει δύο γκολ στο δεύτερο μέρος ο Αετός Ορφανού και πλέον όχι μόνο επέστρεψε στο ματς, αλλά πήρε και προβάδισμα δύο τερμάτων επί του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής, ενώ προηγείται πλέον και ο Ξηροπόταμος επί της Ελπίδας Σκουτάρεως.

Ώρα 16:32 Νέα ευκαιρία για τον Ορφέα, με τον Μουμίν Ογλού Τουγιάλ να επιχειρεί ένα σουτ, και τον Νικολίτσα να μπλοκάρει διατηρώντας ζωντανή την ομάδα του στο κυνήγι πλέον έστω και του βαθμού της ισοπαλίας.

Ώρα 16:33 Γκοοοοοοολ για τον Άρη Αβάτου στη Φελώνη! Οι γηπεδούχοι είχαν μια φάση διαρκείας στα καρέ της Καβάλας, με τον Δόντσο μετά από κόντρες και αρκετά σουτ να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με σουτ να φέρνει το ματς στα ίσια. Άρης Αβάτου – ΑΟ Καβάλα 1-1!

Ώρα 16:40 Δεύτερη κίτρινη και κόκκινη κάρτα στον Γιάννη Μπουνταγκίδη για χέρι. Με δέκα θα συνεχίσει το ματς ο Ορφέας Ξάνθης στα υπόλοιπα δέκα περίπου λεπτά που απεμένουν, συν τις όποιες καθυστερήσεις.

Ώρα 16:45 Να ενημερώσουμε ότι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου, και τα δύο παιχνίδια έληξαν 0-0 και ογηγήθηκαν στην παράταση. ΑΟ Μαΐστρου – ΠΑΕ Νίψας 0-0 και Θράκη Φερών – Ποντιακός 0-0!

Ώρα 16:50 Τέλος του αγώνα στη Χρυσούπολη! Τελικό αποτέλεσμα: Νέστος Χρυσούπολης – ΑΕ Διδυμοτείχου 1-0!

Ώρα 16:51 Τέλος του αγώνα στη Κομοτηνή! Τελικό αποτέλεσμα: Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης 1-2!

Ώρα 16:52 Τέλος του αγώνα και στις Σέρρες! Τελικό αποτέλεσμα: Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 2-1!

Ώρα 16:53 Τέλος του αγώνα και στη Φελώνη! Τελικό αποτέλεσμα: Άρης Αβάτου – ΑΟ Καβάλα 1-1!

Ευχαριστούμε που μείνατε κοντά μας για κοντά 3 ώρες. Ακολουθούν τα τελικά αποτελέσματα, η βαθμολογία στο φινάλε του α’ γύρου και τα ρεπορταζ των αγώνων…

Κάπου εδώ ολοκληρώνεται η μετάδοσή μας, η 12η  για τη Γ’ Εθνική στη σεζόν. Ευχαριστούμε πολύ την Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και είναι ο μεγάλος μας χορηγός. Ευχαριστούμε ακόμα από το Διδυμότειχο το μουσικό καφέ «Νόστος»,  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη  και την KPRS Photography του Σωτήρη Κηπουρού, από την Ξάνθη το Sports Cafe «La Bombonera»στην Βασιλίσσης Σοφίας 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα, τα καφέ ζαχαροπλαστεία Fresh-Co και την βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων Figli και από την Κομοτηνή τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87, την «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα  στην οδό Μακεδονίας 39  και το Coffee Lab στην Οδό Ορφέως. Τέλος, χορηγός των μεταδόσεων της Γ’ Εθνικής είναι η εταιρεία Football Pro από την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε την επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Nike Magia (κλικ ΕΔΩ).

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ