Γ’ Εθνική: Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τις πέντε ομάδες της Θράκης στην πρεμιέρα του β’ γύρου (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής πρώτης του δεύτερου γύρου συνεχιζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με το πρόγραμμα να έχει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τον Α’ Όμιλο, όπου συμμετέχουν οι πέντε ομάδες της Θράκης.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι γίνεται στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στο ραδιοφωνικό σταθμό, όπου η Δόξα Προσκυνητών στο Θρακιώτικο ντέρμπι υποδέχεται τον Ορφέα Ξανθηςσε έναν σημαντικό αγώνα για την μάχη της παραμονής. Η Δόξα Προσκυνητών που έχει 11 βαθμούς και προέρχεται από την σημαντική εκτός έδρας νίκη στην Ηράκλεια Σερρών επί της Καρπέρής θέλει να διπλασιάσει της νίκες της για το 2018 αλλά και για το πρωτάθλημα εντός έδρας απέναντι σε εναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους. Εντός έδρας σε 5 αγώνες έχει 1 νικη με ΑΕΔ, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες από Σκούταρι και Νέστο έχοντας τέρματα 5-7 κατά (εκτός έδρας η Δόξα μετρά σε 6 αγώνες 2 νίκες και 4 ήττες με γκολ 7-12 . Θυμηθείτε την αποστολή της Δόξας Προσκυνητών με ένα κλικ ΕΔΩ.

Από την άλλη ο Ορφέας Ξάνθης που με 12 βαθμούς είναι 8ος ένα βαθμό κατω από την ζώνη του υποβιβασμού και την ΑΕΔ, θέλει την πρώτη του νίκη εκτός Ξάνθης. Εκτός έδρας ο Ορφέας Ξάνθης μετρά 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με τερματα 2-4 κατά (εντός Ξάνθης έχει 3 νικες και 3 ηττες με τερματα 5-6. Θυμηθείτε την αποστολή του Μπάμπη Χατζημεστή με ένα κλικ ΕΔΩ.

Πολύ σημαντικό αγωνα δίνει Άρης Αβάτου μετά την εκτός έδρας νίκη του με Ν. Σιδηροχώρι, αφού υποδέχεται την φολοδοξη και φετος Καβάλα. Ο Άρης με 17 βαθμούς θέλει βαθμό ή βαθμούς ώστε να πλησιάσει την αντίπαλο του που έχει 20 βαθμούς αλλά κυρίως να ξεφύγει από την 8η θέση που είναι ο Ορφέας και που οδηγεί στον υποβιβασμό και απέχει 5 βαθμούς αυτή την στιγμή. Εντός έδρας στην Φελώνη ο Άρης έχει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες με γκολ 5-2 υπέρ (εκτός έδρας το Άβατο έχει σε 6 αγώνες, 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με τέρματα 3-5. Θυμηθείτε την αποστολή του Κυριάκου Κετσιεμενλιδη με ένα κλικ ΕΔΩ.

Δύσκολη αποστολή σε ένα δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι έχει στην Χρυσούπολη με τον Νεστο το Διδυμότειχο που έστω χωρίς τον τιμωρημένο πρώτο σκόρερ του Εμρέ θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η ΑΕΔ είναι χωρίς νικη 5 αγωνιστικές πριν από περίπου ένα δίμηνο στις 12 Νοέμβρη για την 6η αγωνιστική και απέναντι σε μια φιλόδοξη ομάδα με 17 βαθμούς που έχει ωστόσο μείνει πίσω στην μάχη του τίτλου και απομάκρυνε τους 2 Θρακιώτες προπονητπες της Ισπυρλίδη και Καρυπίδη θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η ομάδα του Κρίστι Τελκίνσκι έτσι αν και βρισκόταν αρχικά ψηλά στην βαθμολογία βρίσκεται έβδομη με 13 βαθμούς έναν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και τον Ορφέα Ξάνθης και σε 6 εκτός έδρας παιχνίδια έχει 1 νικη, μια ισοπαλία και 4 ήττες με τέρματα 4 υπέρ και 9 κατά (Εντός έδρας μετρά 2 νικες και έχει 3 ισοπαλίες και τέρματα 4-2 υπέρ). Θυμηθείτε την αποστολή της ΑΕ Διδυμοτείχου με ένα κλικ ΕΔΩ.

Τέλος η ουραγός από την αρχή του πρωταθλήματος Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου με μόλις 6 βαθμούς έχοντας την χειρότερη άμυνα και επίθεση του πρωταθλήματος εχει δύσκολη αποστολή στο Παραλίμνι Σερρων με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα που έχει 24 βαθμούς. Η ομάδα της Ροδόπης θέλει βαθμούς επειγόντως αν και κατι τέτοιο φανταζει δύσκολο με τέτοιο αντίπαλο αφού απέχει ήδη 7 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και το Διδυμότειχο. Η Δόξα εκτός έδρας έχει σε 5 παιχνιδια 1 νίκή επί Σερραικής ομάδας της Καρπέρής, 1 ισοπαλία και 3 ήττες με επίσης τέρματα 3-10, ενώ στο ΔΑΚ Κομοτηνής σε 6 αγώνες έχει 2 ισοπαλίες και 4 ήττες με τέρματα 3-11. Θυμηθείτε την αποστολή που επέλεξε ο Ζόραν Στοίνοβιτς, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής: Άρης Αβάτου – Καβάλα, Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης, Νέστος Χρυσούπολης – Α.Ε. Διδυμοτείχου, Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Αετός Ορφανού – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής, Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Ελπίδα Σκουτάρεως

Όλοι οι αγώνες των ομάδων της Θράκης θα έχουν απευθείας κάλυψη λεπτό προς λεπτό από το ThrakiSportS.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ Γ’ EΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ Α’ ΓΥΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΕΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ