ΕΠΣ Θράκης: “Γούρι” στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής έφερε ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος

 

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για τον νεοφώτιστο ΠΑΟΚ Κομοτηνής, αφού μετά από ένα εντυπωσιακό πρωτο ημίχρονο που φιλοδώρησε τρια τέρμα την φιλόδοξη Ελπίδα Σαπών.

Το αγώνα στο γήπεδο της ΕΠΔ Θράκης όπου βρίσκονται και οι ακδημίες της ομάδας παρακολούθησε καιμο υπέυθυνος των ακαδημιών Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος που μετά την κοπή πίτας της ακαδημίας του ΠΑΟΚ Ισαακίου Διδυμοτείχου βρέθηκε στην Κομοτηνή  για θέματα Ακαδημιας. Μετά το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές και οι υπέυθυνοι της ακαδημιας Δημήτρης Παγωνίδης (κεντρική φώτο) και Γιώργος Μαρινάκης μαζεύτηκαν γύρω από το “γούρι” τους, με τον Πουρλιοτόπουλο να υπόσχεται να ξαναέρθει σε επόμενο αγώνα της ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Την ακαδημια μας επισκέφτηκε σημερα το μεσημέρι ο Γενικός Διευθυντής των υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλης Πουρλιοτοπουλος ο οποίος συναντήθηκε με τον γενικό αρχηγό της ακαδημίας μας Δημήτρη Παγωνιδη και τον προεδρο της Ακαδημίας Γιώργο Μαρινακη και,συζήτησαν για περαιτέρω θέματα της ακαδημίας αλλα και για την αναβάθμιση της! Επίσης οι παραπάνω παρακολούθησαν και την ευρεία νίκη της ανδρικής ομάδας της Ακαδημίας στα γηπεδα της ΕΠΣ.