ΕΠΣ Θράκης: Ανακοινώθηκε από την νέα του ομάδα ο Πατρίκ Ογκουνσότο

 

Με τη φανέλα της Αναγέννησης Επανομής θα αγωνίζεται πλέον ο πρωην επιθετικός του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου Πάτρικ Ογκουνσότο.

Ο Νιγηριανός επιθετικός αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, που αγωνίζεται στην ΕΠΣ Θράκης, αλλά δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τους αγωνιστικούς χώρους, μια και ήρθε σε συμφωνία με την Αναγέννηση Επανομής, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του.

Στόχος του συλλόγου είναι η αλλαγή των δεδομένων στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας, όπου βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Για τον λόγο αυτό, επιλέχθηκε ο Πάτρικ Ογκουνσότο, ο οποίος μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις στην επίθεση.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της Αναγέννησης Επανομής:

«Ένα όνομα ευρέως γνωστό στο πανελλήνιο ποδόσφαιρο έκλεισε η Αναγέννηση αφού στο ρόστερ της πλέον ανήκει ο Πάτρικ Ογκουνσότο.

Ο Ογκουνσότο έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα των Εργοτέλη, ΟΦΗ, Lokomotiv Plovdiv (Βουλγαρία), Ολυμπιακού Βόλου Αχαρναϊκού , Ερμιονίδας και Μακεδονικού.

Ο έμπειρος επιθετικός αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά το νεανικό ρόστερ της ομάδας μας και να προκαλέσει έκπληξη στα παιδιά των ακαδημιών μας!».