Super League: Τέλος στο νικηφόρο σερί του ΠΑΟΚ του Νάση Στοϊνοβιτς έβαλαν οι νέοι της Ξάνθης

 

Πολυ μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ που είχε την πρώτη του απώλεια στο πρωτάθλημα πέτυχαν οι νλέοι της Ξάνθης στην πρεμιέρα τους για το 2018.

Οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη  στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του Παιδικού Πρωταθλήματος της Super League νίκησαν 2-1 τον ΠΑΟΚ του Νάση Στοίνοβιτς που επέστρεψε αυτή την εβδομάδα από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σερβίας.

Η Ξάνθη προηγήθηκε σε ένα παιχνίδι που ο αέρας ήταν πρωταγωνιστής  γρήγορα μετά από λάθη της άμυνας του ΠΑΟΚ  με τον Χασάνογλου στο 19′ και τον Ασήμογλου στο 27′, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 34′ σε 2-1 με το γκολ του Κωνσταντινίδη.

Οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι  στο β’ μέρος με τον Γκαρνέτα. Με τον τρόπο αυτό η Ξάνθη έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα κι έχει πλέον 13 βαθμούς (φώτο αρχείου). Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Πουλικίδης (Παστιάδης – Χασιώτης) της ΕΠΣ Δράμας.

ΞΑΝΘΗ: Κοτσάκης, Βαφειάδης, Καλαϊτζής, Ευθυμιάδης, Χασάνογλου, Ισαακίδης (62′ Βρίγκος), Κουράκ (51′ Μπίλιας), Γκαρνέτας, Ασήμογλου, Ζιπίδης (79′ Παπαδούδης), Ιγνατιάδης (62′ Αλή).