Πρόταση γάμου από θρακιώτη ποδοσφαιριστή στο… γήπεδο με μάρτυρες όλη την ομάδα (+video)

 

Μια ξεχωριστή στιγμή διαδραματίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο της Πέρνης, αφού ο Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής Αλή Μπαρή έκανε πρόταση στην γυναίκα της καρδιάς του, με μάρτυρες… όλη την ομάδα του Κεραυνού.

Συγκεκριμένα, όπως βλέπετε και στο βίντεο παρακάτω που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πριν το παιχνίδι του Κεραυνού Πέρνης με τον Ορφέα Ελευθερούπολης το μεσημέρι του Σαββάτου έκανε πράξη μια πολύ πρωτότυπη ιδέα, αφού με μάρτυρες όλους τους συμπαίκτες του στην ομάδα, έκανε… πρόταση γάμου στην γυναίκα της καρδιάς του, που θα παρακολουθούσε το παιχνίδι του Αλή από τις εξέδρες.

Μάλιστα όλοι οι παίκτες του Κεραυνού, ανάμεσα στους οποίους φυσικά και ο Αλή Μπαρή που τυγχάνει εκ των αρχηγών της ομάδας αλλά και ο έτερος Ξανθιώτης νεοαποκτηθέντας Γιώργος Κριεζής, κρατούσαν από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο το οποίο και με τη σειρά έδωσαν πρώτοι στην Νικολέτα.

Στη συνέχεια πήρε σειρά ο αρχηγός της ομάδας, που αφού της έδωσε το δικό του τριαντάφυλλο, έβγαλε τη φανέλα της ομάδας για να της κάνει την πρόταση γάμου μέσω ενός… t-shirt που έγραφε «Θα με παντρευτείς;» και της ζήτησε με ένα μαρκαδόρο να κάνει την επιλογή της πάνω σε αυτό.  Δείτε παρακάτω το βίντεο: