LIVE από τα Πηγάδια για την Super League: ΑΟ Ξάνθη – Πλατανιάς 3-2 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το Xanthi FC Arena των Πηγαδίων και το ThrakiSportS τον αγώνα ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Πλατανιά για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στον επαναληπτικό αγώνα ανάμεσα σε Ξάνθη και Πλατανιά στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος.

Ώρα 14:05 Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία, πάμε να δούμε τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να γίνεται πραγματικότητα αυτή η μετάδοση.

Ώρα 14:15 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 14:25 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 14:35 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:45 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 14:46 Πάμε να δούμε σιγά – σιγά και τις συνθέσεις των δύο ομάδων για το σημερινό παιχνίδι.

Ώρα 14:47 Ο Μίλαν Ράσταβατς ξεκινάει το παιχνίδι με την εξής ενδεκάδα: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας, Φλίσκας, Μεχία, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Μπούλα, Τριάδης, Γέντρισεκ.

Ώρα 14:48 Από την άλλη για τον Πλατανιά του Χοσέ Μανουέλ Ρόκα ξεκινούν οι: Κλιαϊτς, Βάντερσον, Ντουαλά, Πετρόπουλος, Καρυπίδης, Κοροβέσης, Δημούτσος, Ουές, Μαλσά, Ντικαμονά, Ενσικουλού.

Ώρα 14:50 Ο καιρός δεν είναι ηλιόλουστος, αλλά τουλάχιστον δεν επικρατεί κακοκαιρία στη Ξάνθη.

Ώρα 14:52 Όσον αφορά την προϊστορία των δύο ομάδων στα Πηγάδια, αυτή είναι μικρή, αλλά και μοιρασμένη είναι η προϊστορία Ξάνθης και Πλατανιάς στα παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί στα Πηγάδια, αφού έχουν αναμετρηθεί έως τώρα μόλις 5 φορές. Σε αυτές τις 5 αναμετρήσεις, νικήτρια αναδείχθηκε η κάθε ομάδα από δύο φορές, και ένα έληξε ισόπαλο.

Ώρα 14:55 Πρώτος διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ορίστηκε ο Σταύρος Μάνταλος από την ΕΠΣ Καβάλας και θα έχει ως βοηθούς του τον Λάζαρο Δημητριάδη της ΕΠΣ Μακεδονίας και τον Εβρίτη Σπύρο Βασιλόπουλο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Άγγελος Αγγελάκης επίσης της ΕΠΣ Μακεδονίας. Δείτε όλους τους ορισμούς με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:57 Μετράμε πλέον αντίστροφα, με λιγότερα από 3 λεπτά να απομένουν, για το πρώτο σφύριγμα του αγώνα.

Ώρα 14:58 Έχει πολύ αέρα στο γήπεδο

Ώρα 14:59 Αυτή τη στιγμή η είσοδος των δύο ομάδων και της διαιτητικής τριπλέτας στο γήπεδο.

Ώρα 15:01 Σέντρα στα Πηγάδια, με τον Σταύρο Μάνταλο να σφυρίζει για πρώτη φορά στο σημερινό παιχνίδι!

4′ Πέναλτι δίνει ο Μάνταλος για την Ξάνθη όταν ο Κίκε ανατρέπεται από την Ντικαμονά.

5′ Γκοοοολλλ για την Ξάνθη! Ο Γέντρισεκ αναλαμβάνει την εκτέλεση, και ανοίγει το σκορ αφου σημαδεύει την αριστερή γωνιά του Κλιάιτς. ΑΟ Ξάνθη- Πλατανιάς 1-0

7′ Από βολέ του Ζιφκοβιτς ο αέρας παίρνει την μπάλα πίσω και πάει… κόρνερ

18′ Φάουλ του Τριάδη με τον Κλιάιτς να διώχνει σε κόρνερ.

27′ Ευκαιρία για τον Πλατανιά όταν ο Μάλσα πιάνει σουτ με τη μία και ο Ζίβκοβιτς αποκρούει με το δεξί πόδι, με το κόρνερ να εκτελείται και τον Καρυπίδη να αστοχεί από καλή θέση.

28′ Γκοοοολ για την Ξάνθη! Ο Μπαξεβανίδης βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους. ΑΟ Ξάνθη- Πλατανιάς 2-0

29′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατανιά όταν σε σέντρα του Ενσικουλού ο Δημούτσος πιάνει σουτ στην κίνηση αλλα ο Ζίβκοβιτς κρατα το μηδέν.

33′ Καλή προσπάθεια του Ενισκουλού, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

41΄Διακοπή στο ματς, καθώς ο Ντε Λούκας είναι πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο.

45′ Νέα διακοπή στο ματς. Θα έχουμε δύο λεπτά καθυστερήσεις.

45’+2 Τέλος πρώτου μέρους. Πολύ καλό αποτέλεσμα για την Ξάνθη που από νωρίς πήρε σημαντικό προβάδισμα. Ημίχρονο ΑΟ Ξάνθη- Πλατανιάς 2-0

Ώρα 15:49 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 15:52 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 15:57 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 15:59 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ωρα 16:03 Έναρξη β’ μέρους.

46‘ Αλλαγή για την Ξάνθη. Στη θέση του τραυματία Λουσέρο ο Καμαρά.

56′ Σέντρα του Δημούτσου, με τον Ζίβκοβιτς να μπλοκάρει την μπάλα.

61′ Ο Φασίδης αντί Ντε Λούκας για τον ΑΟΞ.

68′ Δύο αλλαγές για τον Πλατανιά με τον Πανανικολάου να περνά στην θέση του Γουές και ο Γκρέλτσακ στη θέση του Ντουαλά

71′ Ακίνδυνος ο Πλατανιάς, δύσκολα θα αλλάξει κάτι στο παιχνίδι.

77′ Ο Τριάδης μετά από καλή ενέργεια σουτάρει στέλνιντας άουτ την μπάλα

78′ Γκοοολ για την Ξάνθη! Από βολέ του Ζίβκοβιτς  η μπάλα με τη βοήθεια του αέρα φτανει στο Γέντρισεκ που σκοραρει το δευτερο προσωπικο του τερμα με πλασέ. Ξάνθη-Πλατανιάς 3-0

81′ Γκολ για τον Πλατανιά! Πέναλτι για τους Χανιώτες με τον  Ενσικουλού να σκοραρει σημαδεύοντας τη δεξιά γωνιά του Ζίβκοβιτς που έπεσε σωστά. Ξάνθη-Πλατανιάς 3-1

82′ Κίτρινη για Λισγάρα

87′ Γκολ για τον Πλατανιά! Ο Κοροβέσης τροφοδοτεί τον Πετρόπουλο και εκείνος με πλασέ μειώνει ακόμα περισσότερο. Ξάνθη-Πλατανιάς 3-2

90’+3 Κίτρινη στον Μπαξεβανίδη.

90+4 Λήξη Αγώνα. Συναρπαστικό φινάλε με την Ξάνθη να παίρνει την δευτερη συνεχόμενη νίκη της στο 2018 και την δεύτερη στα Πηγάδια. Τελικό αποτέλεσμα Ξάνθη-Πλατανιάς 3-2