Εξασφάλισε 12 δελτία ο Ηρόδικος και χτυπά δύο ακόμα μεταγραφές ενόψει έναρξης πρωταθλήματος

 

Την πρώτη ομάδα στη Θράκη στο μπάσκετ με αμαξίδιο ετοιμάζει ο Ηρόδικος. Ο αθλητικός σύλλογος της Κομοτηνής έχει ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Κίμωνα Λεχούδη, όπως έχει αναφέρει σε παλιότερο ρεπορτάζ του το ThrakiSportS.

Η εφημερίδα “Χρόνος” βρέθηκε σε μία από τις προπονήσεις του τμήματος καλαθοσφαίρισης, όπου ο δημοσιογράφος Διονύσης Βοργιάς διαπίστωσε την όρεξη που υπάρχει από παίκτες και όσους ασχολούνται με την ομάδα. Όπως ενημέρωσε ο Λεχούδης, όλα οφείλονται στην πρωτοβουλία που πήραν ο πρόεδρος του Περπατώ Αλέξανδρος Ταξιλδάρης και ο γενικός διευθυντής Μιχάλης Ραγκούσης.

Αναφορικά με το πως ξεκίνησε η δική του ενασχόληση, ως προπονητή, ο Κίμωνας Λεχούδης σημείωσε ότι «είχα κάνει προπονήσεις στο Μαρούσι, και μου άρεσε πάρα πολύ το αντικείμενο, αν και δεν είχα εμπειρία στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον άθλημα».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι αποκαλύπτει ότι «έχουμε δώδεκα ενεργά δελτία αθλητών, ενώ σήμερα ήρθε για πρώτη φορά νέος αθλητής να δοκιμάσει. Θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε και δύο μεταγραφές. Το κυριότερο είναι πως υπάρχει όρεξη από όλους για το άθλημα».

Ο Λεχούδης αναμένει με αγωνία όπως και οι παίκτες του την  έναρξη του πρωταθλήματος που διεξάγεται σε βόρειο και νότιο όμιλο.  «Θέλουμε οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα να αθλούνται και να κοινωνικοποιούνται», είναι το μήνυμα του Κίμωνα Λεχούδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια πρώτη γεύση από το άθλημα του μπάσκετ με αμαξίδιο είχε την ευκαιρία να πάρει το κοινό της Κομοτηνής το περασμένο καλοκαίρι, στο πλαίσιο διεθνούς τουρνουά με συμμετοχή των εθνικών ομάδων Ελλάδας, Βουλγαρίας, Κύπρου.