Α2 Ανδρών: Νίκη του Άθλου Ορεστιάδας στο ντέρμπι κορυφής με την Καλαμαριά

 

Μια ακόμα νίκη πανηγύρισε η ομάδα του Άθλου Ορεστιάδα, που συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, αφού επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και… παρέμεινε στην κορυφή.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Άθλου ήταν αποφασισμένη πως θα έπαιρνε τη νίκη και θα διατηρούνταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α2 Ανδρών. Έτσι οι παίκτες της Θρακιώτικης ομάδας μπήκαν δυνατά, πήραν το πρώτο σετ με 25-23, και παρόλο που έχασαν το δεύτερο, τελικά πήραν τα άλλα δύο μετά από συναρπαστικό τρόπο και κατέκτησαν άλλο ένα πολύτιμο τρίποντο, σε ένα κομβικό ματς.

Πλέον ο Άθλος δύσκολα θα πέσει κάτω από την δυάδα αφού έφτασα τους 27 βαθμούς ένα παραπάνω από την Ελπίδα Αμπελοκήπων και 6 παραπάνω από την Καλαμαριά και από την Κομοτηνή.

Τα σετ: 23-25, 25-16, 23-25, 24-26

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Κεσογλίδης, Παπανικολαόυ, Καλιανιδης, Χατζηγώγος, Μπανιώτης, Καλλέργης, Αραμπατζής, Βανδώρος, Μπουτούλης, Αγγουρας, Τσαγγαλίδης, Οταπασίδης

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Χουσίδης, Καρδαμανίδης, Διαμαντίδης, Καψαλιάρης, Μποκαλίδης, Καζαντζίδης, Σαββόγλου, Τριανταφυλλίδης, Ντουρντουρας, Μαρκίδης, Αλεξούδης, Τσιαμήτας