Α2 Ανδρών: Δραματική νίκη της ΑΕ Κομοτηνής στη Μίκρα επί του Άρη Θεσσαλονίκης στο τάι μπρέικ

 

Η ΑΕ Κομοτηνής το απόγευμα του Σαββάτου φιλοξενήθηκε από την ομάδα του Άρη στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, και πήρε μια δραματική νίκη στο τάι μπρέικ.

Οι παίκτες της ΑΕ Κομοτηνής, ήταν αυτοί που προηγήθηκαν δύο φορές, παίρνοντας το πρώτο και το τρίτο σετ με το ίδιο, μάλιστα, σκορ (20-25), αλλά οι γηπεδούχοι είχαν απάντηση και τις δύο φορές. Έτσι το ματς οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ, όπου η ομάδα της Θράκης ήταν πιο ψύχραιμη και οργανωμένη και κατάφερε στο τέλος να πανηγυρίσει τη νίκη με 11-15 στο πέμπρο σετ φτάνοντας τους 21 βαθμούς και αφήνοντας τους Θεσσαλονικείς στους 17 και να παλεύουν για την παραμονή τους μεσω των πλέι άουτ.

Από την ομάδα της Κομοτηνής πολύ καλός ήταν ο Χριστουηλίας και ενώ από τον Άρη που είχε στον πάγκο ως προπονητρια την Κατερίνα Ματσελα αρχηγός ήταν ο Ορεστιαδίτης Νίκος Σκαρλατίδης.

Τα σετ: 2-3 (20-25, 25-21, 20-25, 25-23, 11-15)

ΑΡΗΣ (Ματσελα): Σκαρλατίδης, Χασιαπέτης, Τσαλικιάν, Σταυρίδης, Βιλδιρίδης, Χατζηαράπης, Τσατσούλας, Μέλκας, Τασιούρας, Μόσχας

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Κρεούζης): Ανδρεάδης, Χρηστάκος, Μπουφίδης, Χρηστουηλίας, Στοιλούδης, Αρχοντούδης, Μεττιάζης, δαλδαβερένης, Δεληγιαννίδης, Παπαγεωργίου, Παπαδάκος