Καταγγελία για ομαδικό βιασμό 16χρονης στην Αλεξανδρούπολη

 

Μια ιδιαίτερα σκληρή καταγγελία για βιασμό μιας 16χρονης η οποία φέρεται να πάσχει από μέτριας μορφής νοητική υστέρηση, ερευνά η Αστυνομία της Αλεξανδρούπολης με την είδηση να προκαλεί αποτροπιασμό και να κρυαρχεί ήδη και στα αθηναϊκά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το απόγευμα της 7ης Ιανουαρίου, δύο 15χρονοι, ένας 18χρονος και ένας 19χρονος συναντήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, με μια ανήλικη 16χρονη, πλησίον του οικισμού του Άβαντος. Εκεί οι 4 νεαροί ακινητοποίησαν με τη βία την 16χρονη και την εξανάγκασαν σε συνουσία. Σύμφωνα με την έρευνα η κοπέλα αντιμετωπίζει κάποια μέτριας μορφής νοητική υστέρηση.

Για την υπόθεση πραγματοποιεί έρευνες το Αστυνομικό τμήμα Αλεξανδρούπολης, έχει σχηματιστεί μια δικογραφία σχετικά με τους φερόμενους ως δράστες και το όλο περιστατικό διερευνάται, επειδή υπάρχουν κάποιες πτυχές που πρέπει να επιβεβαιωθούν. Πάντως οι τέσσερις νεαροί παραμένουν ελεύθεροι μέχρι οι αστυνομικές αρχές να σχηματίσουν πλήρη “εικόνα” για την συγκεκριμένη υπόθεση.

 

Πηγή: http://www.evros-news.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here