ΕΠΣ Ξάνθης: Πενταπλό «μπαμ» από τον Ερμή Μάνδρας! Απέκτησε παίκτη του Ορφέα και άλλους τέσσερις

 

Η ομάδα του Ερμή Μάνδρας, μετά την αλλαγή προπονητή και την πρώτη της μεταγραφή, προχωρά σε μπαράζ νέων αποκτημάτων, αφού ανακοίνωσε τον πρώην παίκτη του Ορφέα Ξάνθης, Νίκο Καλλίδη και άλλους τέσσερις.

Συγκεκριμένα μετά τη συμφωνία της με τον Γιάννη Αλεξιάδη να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, η διοίκηση του Ερμή Μάνδρας προχώρησε εκτός από τον Γιάννη Τσάνη και σε ακόμα πέντε μεταγραφές παικτών που θα την βοηθήσουν να ανέβει και να «σώσει» την φετινή χρονιά.

Μάλιστα ένας εξ’αυτών, ο Νίκος Καλλίδης, προέρχεται από τον Ορφέα Ξάνθης, με τον οποίο δεν αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική και δόθηκε στον Ερμή για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Παράλληλα εκτός από τον Καλλίδη η ομάδα του Γιάννη Αλεξιάδη απέκτησε και τους Γιώργο Κοψαλίδη, Μάριο Μανολάρι, Ταϊφούρ Χουσεΐνογλου και Σταύρο Μπαγιούκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή:  «Ο Ερμής Μάνδρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των…, ΜΑΡΙΟ ΜΑΝΟΛΑΡΙ, ΝΊΚΟ ΚΑΛΛΙΔΗ, ΤΑΙΦΟΥΡ ΧΟΥΣΕΙΝΟΓΛΟΥ, ΣΤΑΎΡΟ ΜΠΑΓΙΟΥΚ και ΓΙΏΡΓΟ ΚΟΨΑΛΙΔΗ . Τους καλώς ορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!»