ΕΠΣ Ξάνθης: Το «αντίο» του Ηρακλή Ζυγού στον Κριεζή που μετακομίζει… Καβάλα

 

Με μια ανακοίνωση που ανήρτησε στην σελίδα που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ομάδα του Ηρακλή Ζυγού, αποχαιρέτησε τον πρώτο του σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα Γιώργο Κριεζή που πήρε μεταγραφή για τον Κεραυνό Πέρνης.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ηρακλή Ζυγού, μέσα από την ανακοίνωση της αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τον πρώτο της φετινό σκόρερ, Γιώργο Κριεζή, για όλα όσα πρόσφερε στην «οικογένεια» του Ηρακλή, ενώ παράλληλα του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα, τον Κεραυνό Πέρνης που φέτος δίνει τη μάχη του στην ΕΠΣ Καβάλας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ’ Εθνική, κάνοντας και πιθανότατα ντεμπούτο εναντίον του Ορφέα Ελευθερούπολης.

Μια σημαντική κίνηση και για τις δύο πλευρές, αφού ο Γιώργος έχει αρκετές εμπειρίες και με τα προσόντα του μπορεί εύκολα να ξεχωρίσει και στην νέα του ομάδα, όπως στον Ηρακλή Ζυγού και στις παλιές του ομάδες. Μεταξύ άλλων παλαιότερα αγωνίστηκε με τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Γ’ εθνική, ενώ από μικρός ξεχώριζε έχοντας ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τον Ορφέα Ξάνθης και τις ακαδημίες του ΑΟΞ, με τη συνέχεια να είναι γνωστή φτάνοντας να αγωνιστεί μέχρι και στο… Βέλγιο. Πλέον στην ομάδα πλην του πατερα πρωην φορ Ολυμπιακού και Ξάνθης Νίκου, παραμένει και ο 17χρονος ξάδερφος Παύλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή Ζυγού: «Η “οικογένεια” του Ηρακλή Ζυγού ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κριεζή για την διαχρονική και πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στον νέο του ποδοσφαιρικό “σταθμό”, τον Κεραυνό Πέρνης.
Γιώργο, καλή ποδοσφαιρική χρονιά και… εις το επανιδείν!»