ΕΠΣ Θράκης: Ανταλλαγή παικτών ανάμεσα σε Δόξα Γρατινής και Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου

 

Μετά από ένα “θερμό” μεταγραφικό καλοκαίρι στην ΕΠΣ Θράκης, “θερμό” προμηνύεται και η χειμερινή μεταγραφική περίοδος για τις δυνατές ομάδες της Ένωσης, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και  Δόξα Γρατινής.

Συγκεκριμένα “τραμπα” έκαναν Γρατινή και Ίασμος, με τον Βασίλη Αντωνιάδη της Δόξας Γρατινής να επιστρέφει μετά από ένα εξάμηνο στον Μέγα Αλέξανδρο όπου αντιμετώπισε ως αντίπαλος την τελευταία αγωνιστική, ενώ αντίθετο δρομολόγιο πραγματοποίησε ο Ελληνοαρμένος τερματοφύλακας Γιώργος Βλαδιμηρίδης που θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του Τάσου Μπόζη.

Ο 20χρονος διεθνής με την ομάδα νέων της Εθνικής Αρμενίας και πρώην πορτιέρο πλέον του Ιάσμου ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανθρακικού, και κατόπιν αγωνίστηκε με την Δόξα Προσκυνητών. Ακολούθησε πέρυσι η ομάδα της Κέρκυρας όπου αγωνίστηκε σε παιχνίδια της ομάδας νέων Κ20 και  ο ιστορικός Όλυμπος Κέρκυρας. Ο Βλαδιμηρίδης που σπουδάζει και τουριστικά, έχει αναλάβει και ως προπονητής τερματοφυλάκων στην Ροδόπη ’87 και στις ακαδημίες του Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Αντωνιάδης παρά τα χρόνια του έχει μεγάλη εμπειρία με αρκετές ομάδες στο βιογραφικό του. Μετά από ένα εξάμηνο στην Γρατινή επιστρέφει στον Ίασμο και στα “φιλαράκια” του Παπουτσίδη, Βιόπουλο και Γιαννακιτζίδη στον Μέγα Αλέξανδρο όπου αντιμετώπισε συμπτωματικά στο φινάλε του 2017.

Ο Αντωνιάδης ξεκίνησε από την ΠΑΕ Ποντίων, και συνέχισε στις ακαδημίες του Πανθρακικού, στον Εβρο Σουφλίου στην Γ’ Εθνική. Ακολούθησαν ο Ορφέα Ξυλαγανής, η Φιλία, τα Λιμενάρια Θάσου, ενώ αγωνιστηκε και στο Βέλγιο, Πέρυσι  με 14 τέρματα  ήταν από τους στυλοβάτες της επιθετικής γραμμής του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και όπως ήταν φυσιολογικό μέλος της καλύτερης εντεκάδας του περσινού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης στον διαγωνισμό του ThrakiSportS.

Με τις μεταγραφές αυτές κερδισμένες φαίνεται ότι θα είναι και οι δυο ομάδες αφού η πρωτοπόρος Γρατινή βρήκε ισάξιο του Μπουτσαχτσή που λόγω εργασίας απουσίαζε σε αρκετά παιχνίδια, ενώ και ο Ιάσμος αποκτησε ένα ακόμα επιθετικό όπλο που δεν θα χρειαστεί διάστημα προσαρμογής.