Kύπελλο Ελλάδας: Κοντά στην ανατροπή του 0-3 έφτασε η Ξάνθη στα Πηγάδια με την Λάρισα

 

Έφτασε κοντά στην πηγή αλλά δεν μπόρεσε να πιει νερό η Ξάνθη που νίκησε 2-0 στα Πηγαδια 2-0 στην ρεβάνς του 0-3  της Λάρισας και αποκλείστηκε άδικα από τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος πληρώνοντας ένα κακό διάστημα στο πρωτο ματς.

Ο αγώνας που δυστυχώς παρακολούθησε λίγος κόσμος που βοήθησε όσο μπορούσε την ομάδα του ΑΟΞ  εκτός από τα δύο τέρματα, είχε τρεις (!) αποβολες, αφού με εννιά τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι λόγω των αποβολών των Ντέλετιτς (60′) και Καρατάσιου (85′) και με δέκα οι Ξάνθη  λόγω της αποβολής του αδικαιολόγητου Ντουρίτσκοβιτς (66′) που κρεμασε την ομάδα του.

Η Ξάνθη προηγήθηκε με 1-0 στο 27΄με τον νεαρό Μελιόπουλο να παίρνει την κεφαλιά μετά από την εκτέλεση κόρνερ του νεοαποκτηθέντα Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς, ενώ με το γκολ του Σιλά στο 62΄οι Θρακιώτες μπήκαν για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης ωστόσο παρά το ότι αγωνιστηκαν για περίπου 15 λεπτά με παίκτη περισσότερο δεν μπόρεσαν να πετύχουν το 3-0 που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση.

AO ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίφκοβιτς, Σβαρνας, Μελιόπουλος, Μπαξεβανίδης, Σιλά, Καμαρά (46′ Ντε Λούκας), Μεχία, Φασίδης (64′ Τριάδης), Κίκε (54′ Γέντρισεκ), Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο.

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Καρατάσιος, Γουάλας, Λαγός, Φατιόν, Κριζμάν (65′ Ρέντζας), Ντέλετιτς, Λεοζίνιο (56′ Μιλοσάβλιεβιτς), Περόνε (69′ Ναζλίδης).