«Υπό διάλυση» η ΑΕ Κομοτηνής! Τέλος ο Κουτσοβασίλης, αποχώρησε ο Παπουης, φόβοι για απόσυρση από το πρωτάθλημα

 

Σε τεντωμένο σκοινί φαίνεται ότι βρίσκεται η κατάσταση στην ΑΕ Κομοτηνής, με το μπασκετικό τμήμα να είναι “υπό διάλυση” και να εκφράζονται φόβοι για το αν θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα.

Τα οικονομικά βάρη έχουν γονατίσει την ομάδα, η οποία απο την αρχή του 2018 δεν υπολογίζει των υπηρεσιών του αρχηγού της Γιώργου Κουτσοβασίλη, καθώς όπως πληροφορείται το ThrakiSportS δεν αποδέχθηκε τη πρόταση μείωσης της τάξης του 50% που του έγινε ελέω των οικονομικών προβλημάτων, αποφασίζοντας έτσι να αποχωρήσει από την ομάδα.

Σειρά πήρε ο γενικός αρχηγός της ομάδας Σοφρόνης Παπουης, ο οποίος δεν ανήκει πλέον στον σύλλογο αφού ανακοίνωσε υπό το βάρος αυτών των εξελίξεων την αποχώρηση του από την ομάδα.

Πλέον η κατάσταση μοιάζει πολυ δύσκολη για να την διαχειριστούν οι νεαροί προπονητές της Στοάκης και Μουράτ, που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έγιναν και αυτοί αποδέκτες μείωσης του 50% του μισθού τους και καλούνται να διατηρήσουν την ηρεμία στην ομάδα, σε μια στιγμή που ουσιαστικά δεν υπάρχει καν διοίκηση μετά την αποχώρηση του Παπουή.

Το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ορφέα Νέου Σκοπού μοιάζει με τελικό για την ομάδα της Κομοτηνής, αλλά ανεξάρτητα από την έκβασή του το μέλλον δείχνει αβέβαιο, καθώς τα οικονομικά προβλήματα έχουν λυγίσει την ιστορική ομάδα της Κομοτηνής με τους πιο απαισιόδοξους να κάνουν λόγο για πιθανή αποχώρηση από το πρωτάθλημα πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, θυμίζοντας τις περσινές άσχημες στιγμές που όλοι βίωσαν με την αποχώρηση του Πανθρακικού από το πρωτάθλημα της Football League.