ΕΠΣ Ξάνθης: Αλλαγή ημερομηνίας στον αγώνα Βιστωνίδας – Ζυγού εξαιτίας του Άρη Αβάτου

 

Η διεξαγωγή την Κυριακή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Άρη Αβάτου και την Καβάλα για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Γ’ Εθνικής έχει ως αποτέλεσμα την αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής σε μια αναμέτρηση της Α’ Καστηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης.

Ως γνωστόν, το Άβατο χρησιμοποιεί για τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής ως έδρα του το γήπεδο της Φελώνης, το οποίο είναι η έδρα της Βιστωνίδας. Η τελευταία φιλοξενεί την προσεχή 12η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης, πρώτης για το 2018, τον Ηρακλή Νέου Ζυγού.

Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν μπορούν να διεξαχθούν δυο ματς την ίδια μέρα και ώρα και φυσιολογικά η ΕΠΣ Ξάνθης αποφάσισε να αλλάξει ημερομηνία το ματς της Βιστωνίδας με τον Ζυγό. Αυτό θα διεξαχθεί μια ημέρα πριν, στις 3.00 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Μόνο αρνητικό ότι οι παίκτες και οι οπαδοί των δυο ομάδων δεν θα μπορέσουν να βρεθούν την ίδια ώρα στα Πηγάδια για τον αγώνα της Ξάνθης με τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League, λόγο για τον οποίο δεν ορίστηκαν το Σάββατο παιχνίδια για την Β’ Κατηγορία.