ΕΠΣ Θράκης: Ανακατατάξεις στην ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής

 

Αλλαγές ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής στην οργάνωση της ακαδημίας του, αφού μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου από τον προπονητή και γυμναστή της ομάδας Ανέστη Σπυριάδη λόγω μεγαλύτερου φόρτου εργασίας, την θέση του ως υπεύθυνου στα προπονητικά κέντρα Ξάνθης και Κομοτηνής ανέλαβε ο Κώστας Ταπατζας.

Ο Σπυριάδης μετά και το ok που πήρε από την ακαδημία να αναλάβει προπονητης στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου με την ευκαιρία της παρουσίας του εκεί θα αναλάβει και την ακαδημία του ΠΑΟΚ στον Ίασμο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Κομοτηνής:

1. Ύστερα από συζητήσεις και εισηγήσεις του Γενικού Διευθυντή Δημήτριου Παγωνίδη προς το διοικητικό συμβούλιο το όποιο συνεδρίασε στις 29 Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 7 μμ. αποφασίστηκε η παύση των καθηκόντων του Ανέστη Σπυριάδη από το Ανδρικό τμήμα του συλλόγου όπου διατέλεσε γυμναστής την περίοδο , 1 Σεπτεμβρίου 2017 έως 31 Δεκεμβρίου 2017,
λόγω ανάληψης καθηκόντων προπονητή και υπεύθυνου ακαδημίας στα εκεί τμήματα του συλλόγου μας στον Ίασμο Κομοτηνής .
Αλλά και επιτρέποντας τον να διατελέσει προπονητής στην ανδρική ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου για το υπόλοιπο της σεζόν .

2. Αποφασίστηκε η παύση των καθηκόντων του Ανέστη Σπυριάδη ως προπονητή και υπεύθυνου του προπονητικού κέντρου Κομοτηνής Ξάνθης και ανάληψη αυτού από τον Κωνσταντίνο Ταπατζά ως προπονητή και υπεύθυνο.

3.Οι παραπάνω ανακατατάξεις προπονητών δεν επηρεάζουν την λειτουργία της ακαδημίας , διατηρώντας στο ακέραιο τα καθήκοντα τους .

4. Εξετάστηκαν θέματα που απασχολούν το μέλλον του συλλόγου για την νέα χρονιά .
Έχοντας ως κύριο μέλημα των διοικούντων την ανάπτυξη και καλύτερη λειτουργία των τμημάτων .
Παράλληλα έγινε ενημέρωση του Δ.Σ για τον απολογισμό του τετράμηνου της ακαδημίας που αφορούσε τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες στις οποίες μετείχαν οι αθλητές του.
Ο παραπάνω διοικητικός απολογισμός θα ανακοινωθεί και στους γονείς των αθλητών .