Ποδοσφαιριστής με διετές επιτυχημένο παρελθόν στην Θράκη έπαιξε στο… Deal του Χρήστου Φερεντίνου (+video)

 

Μία… έκπληξη περίμενε τον Χρήστο Φερεντίνο κατά την έναρξη του τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει στον Alpha, όταν ανέλαβε να παρουσιάσει τα άτομα που κρατούσαν από ένα κουτί και ήταν έτοιμα να κάνουν… deal.

Συγκεκριμένα, ο Φερεντίνος… έπεσε πάνω στον Βαγγέλη Κοντογουλίδη, που είχε αγωνιστεί για μια διετία στον Πανθρακικό αλλά και πιο πριν για περίπου πέντε χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας μάλιστα στο ενεργητικό του το «χρυσό» γκολ της ομάδας της Ηπείρου στο ματς του Κυπέλλου του 2007 με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» που είχε δώσει την πρόκριση με 2-1 στην παράταση στον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Μάλιστα, μόλις ο παρουσιαστής που είναι μεν Ολυμπιακός αλλά κατάγεται και από τα Γιάννενα, αντιλήφθηκε τον Έλληνα παλαίμαχο επιθετικό, του αφιέρωσε τον ύμνο του ΠΑΣ Γιάννινα, που τότε που είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό έπαιζε ακόμα στη Β’ Εθνική. Ο Κοντογουλίδης έμεινε ως το 2010 στα Γιάννενα και μετά από έναν χρόνο στα Τρίκαλα, ήρθε το καλοκαίρι του 2011 στην Κομοτηνή.

Στον Πανθρακικό έμεινε δύο σεζόν και πέτυχε επτά τέρματα σε 37 συμμετοχές. Την πρώτη σεζόν βοήθησε την ομάδα υπό τις οδηγίες του Σάββα Παντελίδη να ανέβει από την Football league στην Super League και την δεύτερη σεζόν παρέμεινε αν και πλέον ο Πανθρακικός είχε πάρει για την κορυφή της επίθεσης τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Πλέον ακολουθεί καριέρα προπονητή.

Δείτε το Deal με την συμμετοχή του Βαγγέλη Κοντογουλίδη…