ΕΠΣ Έβρου: Την προσεχή εβδομάδα τα νοκ άουτ παιχνίδια του Κυπέλλου σε βορρά και νότο

 

Την προσεχή εβδομάδα θα διεξαχθούν τα νοκ άουτ παιχνίδια του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου τόσο στον βορρά όσο και στον νότο, ενώ το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, ο ουσιαστικά τελικός στον όμιλο του βορρά και ημιτελικός του Κυπέλλου, αφού θα αναδείξει τον έναν από τους δύο φιναλίστ στον μεγάλο τελικό, θα διεξαχθεί την άλλη Τετάρτη 17 Ιανουαρίου και ώρα 14:30 στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας ανάμεσα στον Ορέστη και την κάτοχο του τροπαίου ΑΕ Διδυμοτείχου.

Στον νότιο όμιλο υπάρχει ακόμα δρόμος, αφού έχουμε πρώτα τα δυο παιχνίδια των προημιτελικών που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 14 Ιανουαρίου (συμμετείχαν περισσότερες ομάδες στον όμιλο του νότου). Ως γνωστόν στο ένα ματς κοντράρονται η πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα Θράκη Φερών με τον Ποντιακό και στο άλλο η ΠΑΕ Νίψας με τον ΑΟ Μαΐστρου.

Οι νικητές των δύο αυτών αγώνων θα παίξουν μεταξύ τους στον ουσιαστικό τελικό του νότου, για να αναδειχθεί ο φιναλίστ που θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Ορέστης – ΑΕΔ στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου που θα διεξαχθεί εντός του Φεβρουαρίου ή το αργότερο τον Μάρτιο, αφού ο κυπελλούχος θα πρέπει μετά να εκπροσωπήσει τον νομό στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.