Δελτίο Τύπου για την επίσκεψη του προέδρου της Ομοσπονδίας Χάντμπολ στην Αλεξανδρούπολη

 

Με καθυστέρηση περίπου δέκα ημερών, η Ενωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εξέδωσε δελτίο Τύπου για την επίσκεψη του προέδρου της Ομοσπονδίας στην Αλεξανδρούπολη αλλά και την Δράμα.

«Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η φετινή χρονιά για τη Χειροσφαίριση με τις διάφορες δράσεις των σωματείων της Ε.Σ.Χ.Α.ΜΑ.Θ.

Το χάντμπολ για πρώτη φορά είχε το δικό του πάρκο στην Ονειρούπολη Δράμας, πρωτοβουλία του συλλόγου Δράμα1986 σε συνεργασία με την Ο.Χ.Ε., το διάστημα από τις 4 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου 2018, δίνοντας τη δυνατότητα σε εκατοντάδες παιδιά από όλη την Ελλάδα, να γνωρίσουν το άθλημα.
Την Τρίτη, 26/12/2017 , ο Δήμαρχος Δράμας κ. Μαμσάκος και ο Πρόεδρος της Ο.Χ.Ε. κ. Γκαντής, επισκέφτηκαν το πάρκο του Χάντμπολ στην Ονειρούπολη Δράμας, όπου θαύμασαν τους μικρούς αθλητές.
Την επόμενη ημέρα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μετέβη στην Αλεξ/πολη για το Τουρνουά «Κυκλωπάκι» που πραγματοποιήθηκε στις 27,28 & 29 Δεκεμβρίου 2017, με τη συμμετοχή της Εθνικής Κορασίδων, ομάδων από την Ένωση καθώς και ομάδων από τη Βουλγαρία.
Το ανωτέρω τουρνουά τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος του Δ.Σ της Ε.Σ.Χ.Α.ΜΑ.Θ. κ. Χατζηκωνσταντίνου Ησαίας, ο οποίος αφού χαιρέτησε την διοργάνωση, απένειμε στον Πρόεδρο της Ο.Χ.Ε, εκ μέρους της Ένωσης αναμνηστική πλακέτα.
Ο κ. γκαντής τόνισε ότι γίνεται σημαντική δουλειά στην ανάπτυξη του Χάντμπολ από τα σωματεία της περιφέρειας και ότι η προσπάθεια των τελευταίων ετών γίνεται ολοένα και πιο γνωστή.
Τέλος, στις 30 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε Φιλανθρωπικός  αγώνας Βετεράνων Χάντμπολ μεταξύ ομάδων της Δράμας – Ο.Λ.Α.Δ. και Φίλιππου Βέροιας».