Β’ Εθνική: Έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί της Πανσερραϊκής η Ροδόπη ’87

 

Ένα ντέρμπι με τα όλα του ήταν το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς της Ροδόπης ’87 με την πρωτοπόρο Πανσερραϊκή, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες σκοράροντας από δύο γκολ έκαστη.

Η ομάδα της Ροδόπης, έπαιξα κυριολεκτικά το καλύτερο της παιχνίδι στη φετινή σεζόν και έδωσε ρέστα κόβοντας παράλληλα και το νικηφόρο σερί της πρωτοπόρου Πανσερραϊκής, αφού μπορεί τελικά να πήρε μόλις έναν βαθμό, αλλά προηγουμένως, είχε ανατρέψει το σκορ, παίρνοντας το προβάδισμα με 2-1, αλλά τελικά δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις.

Συγκεκριμένα τα κορίτσια της Ροδόπης, βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με ένα γκολ που προήλθε από μια λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού, αφού η μπάλα δεν είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή του τέρματος, τελικά η παίκτριες της Πανσερραϊκής μπήκαν σε θέση οδηγού στο 14′. Βέβαια οι παίκτριες της Ροδόπης δεν έμειναν παγωμένες και απάντησαν στο άδικο αυτό προβάδισμα της φιλοξενούμενης ομάδας ανατρέποντας ολοκληρωτικά το σκορ.

Αρχικά μείωσαν με το τέρμα της Τσουκαλά που με σουτ νίκησε την Μανιάκα, εκμεταλλευόμενη και μια ωραία σέντρα της Μπασούρη στο 26′ και εν συνεχεία στο 43′ έκαναν το 2-1 χάρη σε μια κακή αμυντική λειτουργία και αυτογκόλ της Πανσερραϊκής.

Βέβαια στο δεύτερο μέρος, δεν κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων, κάτι που τελικά πλήρωσαν, αφού θα μπορούσαν να έχουν πάρει και τη νίκη, αλλά τελικά δέχθηκαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις των… καθυστερήσεων. Συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις η Γεωργιάδου έβγαλε τη σέντρα και η Βαρνά με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-2 και έσωσε την ομάδα της από την πρώτη της ήττα.

 

ΡΟΔΟΠΗ 87 (Περιβολοπούλου): Βαδάση, Κουφού, Καρακουλάκη (90’ Γιώρκα), Κακοψήτου, Γεωργαντά, Θεοφίλου, Τσουκαλά (88’ Γεωργοπούλου), Πατεράκη (79’ Γιαμπούρη), Ζαχαριά, Μπασούρη (90+4’ Αντωνοπούλου), Περιβολοπούλου.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ (Πουλικίδης): Μανιάκα, Διμηνίδου (79’ Τιλσιζόγλου), Πέμπε, Κούτσικου, Καραλεξίδου (51’ Νικολαϊδου), Εξουζίδου, Κυριαζή, Γεωργιάδου, Μπιζεργιανίδου, Βαρνά, Πανίδου.