Super League: Υποψήφιος και για τον Παναιτωλικό ο Άκης Μάντζιος στην θέση του Μάκη Χάβου!

 

Η νέα βαριά ήττα του Παναιτωλικού από την ΑΕΚ οδήγησε την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας στο διαζύγιο με τον Μάκη Χάβο, αφού έγινε δεκτή η παραίτηση του 49χρονου τεχνικού και πρωην πάικτη για μια τριετία της Ξάνθης από τον μεγαλομέτοχο Φώτη Κωστούλα.

Το πρώτο φαβορί για τη θέση του Χάβου είναι ο πρωην τεχνικός του Απόλλωνα και προ τριετίας του Πανθρακικού Άκης Μάντζιος. Αρκεί, βέβαια, να λύσει ο άλλοτε τεχνικός του Απόλλωνα κάποια προσωπικά προβλήματα που απέτρεψαν τη συνεργασία του με τη Λάρισα και τον Πλατανιά και τον φέρνουν και υποψήφιο για τον πάγκο και της Δόξα Δραμας.

Στη λίστα του Κωστούλα βρίσκεται και ο Τραϊανός Δέλλας, αλλά και ο Βλάνταν Ίβιτς. Με τον Μάντζιο, όμως, να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, κυρίως επειδή είναι πιο μπαρουτοκαπνισμένος.

«Συνεδρίασε το Δ.Σ. με θέμα την κακή αγωνιστική πορεία της ομάδας, η οποία δημιουργεί στεναχώρια και προβληματισμό σε όλους τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και τους φιλάθλους.

Ο προπονητής Μάκης Χάβος υπέβαλλε την παραίτησή του και μετά από εκτενή συζήτηση αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας για το καλό της ομάδας. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στον Παναιτωλικό, συνδυάζοντας την πολυετή παρουσία του με σημαντικές στιγμές, επιτυχίες και διακρίσεις. Παραμένει φίλος και του ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στο μέλλον. Από σήμερα αρχίζουν οι διαδικασίες για την αντικατάστασή του στην τεχνική ηγεσία.

Κατέστη σαφές στους ποδοσφαιριστές ότι ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ έχει ιστορία, όνομα και δυναμική, που κάνουν πολύ βαριά τη φανέλα του, την οποία πρέπει να σέβονται και να τιμούν. Οφείλουν να το κατανοήσουν και να αντιμετωπίσουν, ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί, με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό, την σημερινή άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα.

Κατανοούμε πλήρως την απογοήτευση και την στεναχώρια των φιλάθλων, για την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μας, ειδικά το τελευταίο διάστημα. Την ίδια στεναχώρια νιώθουν και όσοι εργάζονται για το καλό του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ. Όμως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να λειτουργεί και να ενεργεί με τρόπο προσβλητικό για την εικόνα και τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν διαχρονικά το Σύλλογό μας. Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ είναι μεγάλη οικογένεια και κανένα μέλος της δεν μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του δικαστή και τιμωρό κανενός.

Για μία ακόμα φορά θέλουμε να τονίσουμε ότι παρά τις όποιες -ίσως- κακές εκτιμήσεις και τα όποια λάθη έγιναν, τις όποιες αδυναμίες παρουσιάζονται, είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να επανέλθει η ομάδα μας στο δρόμο που της αξίζει. Με υπευθυνότητα, μεγαλύτερη προσπάθεια, καθημερινή δουλειά. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τον καθημερινό αγώνα για ένα ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ. Και θα το πράξουμε», ανέφερε η ανακοίνωση από την αγρινιώτικη ΠΑΕ.

Το πρώτο φαβορί για τη θέση του Χάβου είναι ο Άκης Μάντζιος. Αρκεί, βέβαια, να λύσει ο άλλοτε τεχνικός του Απόλλωνα κάποια προσωπικά προβλήματα που απέτρεψαν τη συνεργασία του με τη Λάρισα και τον Πλατανιά.

Στη λίστα του Κωστούλα βρίσκεται και ο Τραϊανός Δέλλας. Με τον Μάντζιο, όμως, να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, κυρίως επειδή είναι πιο μπαρουτοκαπνισμένος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here