Γ’ Εθνική: Με επιπλέον βοηθό τη… σύζυγό του ο διαιτητής σε αγώνα ομάδας της Θράκης

 

Ένα ιδιαίτερα σπάνιο γεγονός συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής σε ένα από τα τέσσερα παιχνίδια την ομάδων της Θράκης στη Γ’ Εθνική, αφού ο διαιτητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης είχε για επιπρόσθετη βοηθό την… γυναίκα του.

Συγκεκριμένα, εκτός από τους ορισθέντες βοηθούς από την ΚΕΔ, στον αγώνα υπήρχε και μια επιπρόσθετη βοηθός που καθόταν καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στον πάγκο, όπου κανονικά κάθεται ο παρατηρητής του αγώνα.

Αυτή η «βοηθός», ήταν η σύζυγος του πρώτο ρέφερι της αναμέτρησης, η οποία, όπως αναφέρει και ο Δημήτρης Τσακίρης στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης,  αρχικά εκτέλεσε και χρέη γραμματέα στον σύζυγό της, αφού ήταν αυτή η οποία συνέταξε το φύλλο αγώνα πριν το παιχνίδι. Τώρα το γιατί έγινε αυτό, το ξέρουν μόνο όσοι είδαν το σκηνικό αυτό με τα μάτια τους. Ίσως γιατί ο ρέφερι δεν είχε καλά γράμματα, ίσως και να υπήρχε κάποιο άλλο πρόβλημα που δε μπορούμε να φανταστούμε…

Μάλιστα η συγκεκριμένη σύζυγος, στη συνέχεια από γραμματέας, μετατράπηκε σε φωτογράφο του ρέφερι, αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα έκατσε όχι στις κερκίδες, αλλά στον πάγκο όπου κανονικά κάθεται ο παρατηρητής της αναμέτρησης και τραβούσε φωτογραφίες του συζύγου της.

Αν μη τι άλλο ένα σκηνικό που αν όχι ποτέ, σπάνια το έχουμε ξαναδεί στα Ελληνικά γήπεδα. «Τι σε παντρεύτηκα, για να κάθομαι τις Κυριακές μόνη στο σπίτι;», θα του είπε η σύζυγος και αυτός βρήκε τη λύση, παίρνοντας την μαζί του και χρησιμοποιώντας την παρουσία της με πολλαπλούς τρόπους, συνεχίζει ο Δημήτρης Τσακίρης στην ανάρτησή του.

«Ο παρατηρητής διαιτησίας από την εξέδρα, που να ξέρει, καλύτερα που να φανταστεί, το γεγονός, τα σφυρίγματα τον ενδιαφέρουν! Ο παρατηρητής αγώνα σιγά μη χαλάσει τη ζαχαρένια του, άλλωστε ο ίδιος τόνισε ότι έχει συμβεί και άλλες φορές!», καταλήγει στο δεικτικό του σχόλιο ο γνωστός δημοσιογράφος.