Πρώτο τζάμπολ για το 2018! Οι σημερινές «μάχες» των τεσσάρων ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Τα πρώτα τζάμπολ για το 2018 θα έχουμε για τις 4 ομάδες της Θράκης που εκπροσωπούν το γεωγραφικό μας διαμέρισμα στα εθνικά πρωταθλήματα με δύσκολες και πολύ σημαντικές αναμετρήσεις.

Ξεκινώντας από την ομάδα που συμμετέχει στο μεγαλύτερο τη τάξει πρωτάθλημα αλλά και που χρονικά αγωνίζεται πρώτη, το γυναικείο τμήμα της Ασπίδας Ξάνθης αντιμετωπίζει εκτός έδρας στις 13:30 την δυνατή Πυλαία στην Θεσσαλονίκη με στόχο μια καλή εμφάνιση αφού έχοντας μόνο ήττες στο πρωτάθλημα, δύσκολο να ελπίζει σε κάτι καλό.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής: Αναγέννηση Ρυσίου-Πιερικός Αρχέλαος, Πυλαία-Ασπίδα Ξάνθης, ΑΡΗΣ-Απόλλων Καλαμαριάς, Ναύαρχος Βότσης-Τιτάνες Δράμας, Σταυρούπολη-Πανσερραϊκός, Ηρακλής-Ολύμπια Λάρισας.

Από την άλλη στους άνδρες, η Ασπίδα Ξάνθης μετά την νέα ήττα στην Γέφυρα που ήταν η τρίτη συνεχόμενη και η πέμπτη σε έξι παιχνίδια “έμπλεξε” σε περιπέτειες, ωστόσο έχει δύσκολη αποστολή αφού ταξιδεύει στο Αγρίνιο όπου σε μια δυνατή έδρα θα αντιμετωπίσει την ισόβαθμη τοπική ομάδα. Χτες το Σάββατο ο πρωτοπόρος Χαρίλαος Τρικούπης πέρασε και από το Στρατώνι με 67-79 και παρέμεινε μόνο στην κορυφή. της περασμένης εβδομάδας στη Καρδίσα από τους Τιτάνες Παλαμά, πλέον υποδέχεται την Καβάλα στο γειτονικό ντέρμπι, και με το «παλατάκι» του Ευμοίρου να αναμένεται κατάμεστο, θέλει να εκμεταλλευτεί την ώθηση που θα πάρει από τον κόσμο της και να επιστρέψει στις νίκες και να ξεφύγει πιο πολύ από τις τελευταίες θέσεις που βρέθηκε λόγω κάποιον άτυχων αποτελεσμάτων.

Στα άλλα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Β’ Εθνικής που ξεκινούν όλα στις 5.00 το απόγευμα έχουμε: Στρατώνι-Χαρίλαος Τρικούπης 67-79 (Σάββατο 6/1) Χαλκηδόνα-Γέφυρα, Ίκαροι Σερρών.-Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου, Ερμής Λαγκαδά-Ελίμεια, Μαχητές Δόξας Πεύκων-Τιτάνες Παλαμά, Ανατόλια-Καβάλα και Αγρίνιο-Ασπίδα Ξάνθης, ενώ ρεπό έχουν τα Φάρσαλα.

Τέλος, με τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δραστηριότητα στον 2ο Όμιλο του Βορρά στην Γ’ Εθνική Μπάσκετ. Η μεν ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνής έχει ένα σχετικά εύκολο παιχίδι, αφού υποδέχεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής στις 18:00 τον Μαντουλίδη, ενώ από την άλλη η ΑΕ Κομοτηνής έχει δύσκολο παιχνίδι στην Καλαμαριά αφού φιλοξενείται από τον Απόλλωνα.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στον 2ο Όμιλο του Βορρά στη Γ’ Εθνική έχει ως εξής: Ευκαρπία-Μακεδονικός, ΜΕΝΤ-Ελευθερούπολη, ΧΑΝΘ-Αστέρας Σίνδου, Κένταυρος Καλλικράτειας-Πολύγυρος, ΓΑΣ Κομοτηνή-Μαντουλίδης, Απόλλων Καλαμαριάς- ΑΕ Κομοτηνής και Ορφέας Ν. Σκοπού-Αίας Ευόσμου

Το ThrakiSportS όπως κάθε Κυριακή θα σας ενημερώνει για την εξέλιξη των αγώνων των ανδρικών ομάδων μέσα από το live που σήμερα θα ανοίξει πριν τις περίπου στις 16:30, αφού μισή ώρα μετά ξεκινά ο αγώνα της Ασπίδας στο Αγρίνιο, και στις 18:00 παίζει ο ΓΑΣ και η ΑΕ Κομοτηνή για την Γ’ Εθνική (για αυτά τα τρία ματς θα υπάρχει live ενημέρωση από το ThrakiSportS).