Γ’ Εθνική: Στo Ν. Σιδηροχώρι το Άβατο, στις Σέρρες Προσκυνητές και Διδυμότειχο, το Σκούταρι υποδέχεται ο Ορφέας (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής τελευταίας του πρωτου γύρου ανοίγει η αυλαία για το 2018 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με το πρόγραμμα να έχει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τον Α’ Όμιλο, όπου συμμετέχουν οι πέντε ομάδες της Θράκης.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι γίνεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής, όπου η ουραγός από την αρχή του πρωταθλήματοςη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου με μόλις 6 βαθμούς έχοντας την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος υποδέχεται τον έκτο και καλύτερο από τις ομάδες της Θράκης βαθμολογικά Άρη Αβάτου. Η ομάδα της Ροδόπης θέλει βαθμούς επειγόντως αφού απέχει ήδη 7 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και το Διδυμότειχο, ωστόσο έχει αρκετές ελλείψεις και λόγω ελλειπούς προετοιμασίας διότι αποτελείται από πολλούς φοιτητές ο προπονητής της ομάδας Ζόραν Στοίνοβιτς δεν μπόρεσε να ετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του.

Η Δόξα έχει την χειρότερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος και θέλει στην πρεμιέρα του 2018 να πετύχει την πρώτη της εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας σε 5 αγώνες έχει 2 ισοπαλίες και 3 ήττες με τέρματα 3-10 (εκτός έδρας έχει σε 5 παιχνιδια 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες με επίσης τέρματα 3-10) Θυμηθείτε την ελλειπή αποστολή που επέλεξε ο Ζόραν Στοίνοβιτς, με ένα κλικ ΕΔΩ και θα έχει ωστόσο στην ομάδα του τον γιο του Λάζαρο.

Από την άλλη ο Άρης Αβάτου μετά το ισόπαλο 1-1 με τον πρωτοπόρο Απόλλων Παραλιμνίου που ισοφάρισε στο τέλος, με 14 βαθμούς θέλει απέναντι σε μια ομάδα όπως το Ν. Σιδηροχώρι, που σε αντίθεση με τον Άρη που έδωσε φιλικά την περίοδο των εορτών δεν έδωσε κανένα αγώνα για περίπου 20 μέρες, την πρωτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα ώστε να ξεφύγει από την 8η θέση που είναι ο Ορφέας και που οδηγεί στον υποβιβασμό και απέχει 2 μόλις βαθμούς αυτή την στιγμή. Εκτός έδρας το Άβατο έχει σε 5 αγώνες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με τέρματα 2-5 (στην Φελώνη έχει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες με γκολ 5-2 υπέρ). Θυμηθείτε την αποστολή του Κυριάκου Κετσιεμενλιδη με ένα κλικ ΕΔΩ.

Πολύ δύσκολη αποστολή έχει στο Παραλίμνι Σερρών το Διδυμότειχο που έστω χωρίς τον τιμωρημένο πρώτο σκόρερ του Εμρέ θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες και γιατί όχι στην νίκη μετά από 4 αγωνιστικές επί του πρωτοπόρου Απόλλωνα που έχει 21 βαθμούς. Συμπτωτικά στον αγώνα στο γειτονικό Σιδηρόκαστρο επι της πρωτοπόρου επίσης Ελπίδας Σκουτάρεως, πριν από περίπου ένα δίμηνο στις 12 Νοέμβρη για την 6η αγωνιστική. Η ομάδα του Κρίστι Τελκίνσκι έτσι αν και βρισκόταν ψηλά στην βαθμολογία βρίσκεται έβδομη με 13 βαθμούς έναν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και τον Ορφέα Ξάνθης, αφού δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα του, λόγω του κάκιστου αγωνιστικού χώρου του. Η ΑΕΔ έχει σε 5 εκτός έδρας παιχνίδια 1 νικη, μια ισοπαλία και 3 ήττες με τέρματα 4 υπέρ και 5 κατά (Εντός έδρας μετρά 2 νικες και έχει 3 ισοπαλίες και τέρματα 4-2 υπέρ). Θυμηθείτε την αποστολή της ΑΕ Διδυμοτείχου με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ένα ακόμα δύσκολο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνιδι έχει στο γήπεδο του ΑΟΞ ο Ορφέας Ξάνθης, ο οποίος αντιμετωπίζει μετά την Καβάλα με καλή ψυχολογία μετά την μεγάλη του νίκη επί των Αργοναυτών την φορμαρισμένη και πρωτοπορο πια Ελπίδα Σκουταρεως που έχει 21 βαθμούς. Ο Ορφέας Ξάνθης που με 12 βαθμούς είναι 8ος ένα βαθμό κατω από την ζώνη του υποβιβασμού και την ΑΕΔ, σε 5 αγώνες εντός Ξάνθης έχει 3 νικες και 2 ηττες με τερματα 5-5 (εκτός έδρας μετρά 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με τερματα 2-4 κατά). Θυμηθείτε την αποστολή του Μπάμπη Χατζημεστή με ένα κλικ ΕΔΩ.

Τέλος σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι παραμονής δίνει στην Ηράκλεια Σερρών η Δόξα Προσκυνητών που αντιμετωπίζει τον από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και 4 σερί ήττες πρωταθλητή ΕΠΣ Σερρών Μέγα Αλεξανδρο Καρπερής που έχει επίσης 8 βαθμούς. Η νεανική Δόξα Προσκυνητών των Νικου Μπαχαρίδη και Γιάννη Πουρλιάκα που έχει χάσει σημαντικά στελέχη της όπως ο Σοφοκλής Ιωαννίδης και ο Στέλιος  Ζουμπιάδης χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ενισχυθεί, θέλει απέναντι στον ισόβαθμό Μέγα Αλέξανδρο που νικησε στην έδρα του και το Ν. Σιδηροχώρι την δεύτερη εκτός έδρας νικη της στο πρωτάθλημα ώστε να πλησιάσει τις θέσεις παραμονής. Εκτός έδρας η Δόξα μετρά σε 5 αγώνες 1 νίκη και 4 ήττες με γκολ 6-12 (εντός έδρας σε 5 αγώνες έχει 1 νικη με ΑΕΔ, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες από Σκούταρι και Νέστο έχοντας τέρματα 5-7 κατά. Θυμηθείτε την αποστολή της Δόξας Προσκυνητών με ένα κλικ ΕΔΩ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής: Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Αρης Αβάτου, Μέγας Αλέξανδρος Καρπέρής – Δόξα Προσκυνητών, Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΕ Διδυμοτείχου, Νέστος Χρυσούπολης – Αετός Ορφανού, ΑΟ Καβάλα – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου και Ορφέας Ξανθης – Ελπίδα Σκουτάρεως

Όλοι οι αγώνες των ομάδων της Θράκης θα έχουν απευθείας κάλυψη λεπτό προς λεπτό από το ThrakiSportS.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ 2017 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ