Γ’ Εθνική: Μεγάλο διπλό των Προσκυνητών επί του “πελάτη” Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής στις Σέρρες

 

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η νέα χρόνια για την νεανική Δόξα Προσκυνητών που επικράτησε στην “γούρικη” Ηράκλεια Σερρών για τις ομάδες της Ροδόπης του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής με 0-1 και μπήκε ξανά στο κόλπο της παραμονής.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη έδωσε προσοχή στην άμυνα και χτύπησε στις αντεπιθέσεις την πρωταθλήτρια ομάδα των Σερρών που έψαχνε από νωρίς το κεφάλι του έμπειρου Σάκη Γκόγκα χωρίς αποτέλεσμα αφού ο Νικολίτσας ήταν σε καλή μέρα.  Έτσι με το μηδέν πήγαν στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες με την Δόξα με το καλημερα να ανοίγει το σκορ στο 48′ με όμορφο σουτ του Ραφαήλ Κελεσίδη εξω από την μεγάλη περιοχή παγώνοντας του γηπεδούχους. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφαριση ωστόσο δεν τα κατάφεραν να διασπάσουν την συμπαγή άμυνα των Θρακιωτών που μάλιστα απείλησαν προς το τέλος με τον Βασκο στο 70′ και με απ’ ευθείας φάουλ του Χακάν Βελή στο 87′. Με το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητη Μπουτσίκο οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο πανυγήρισαν έξαλλα την σπουδαία αυτή νίκη, την τρίτη στο πρωτάθλημα και την δεύτερη εκτός Κομοτηνής σε 6 παιχνίδια.

Με το τρίποντο αυτό η Δόξα έφτασε στους 11 βαθμούς και βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω από το Διδυμότειχο, ενώ οι Σερράοι με την 5η σερί ήττα τους έμειναν στους 8 βαθμούς και στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΠΕΡΗΣ: Μπρόκος, Παπανικολάου, Γκάλιος Ν., Κούτλας, Νέδος, Μάνος, Τουνουσίδης, Μπίντσης, Γκόγκας, Αγγελίδης, Μπάρδας.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ: Νικολίτσας, Κελεσίδης, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Γιολδάσης, Βελή Μεμέτ Χακάν, Φαρμάκης (75′ Γιαννακίδης), Δραγανίδης, Σιχλοιμοίρης (Περσίδης), Βάσκος (85′ Ζήνωνος), Γαβριήλ (55′ Πατούλιας)