Γ’ Εθνική: Έκανε τα εύκολα δύσκολα ο ΓΑΣ Κομοτηνή που νίκησε τελικά τον Μαντουλίδη

 

Προηγήθηκε με διαφορά από αρκετά νωρίς, όμως έκανε τα εύκολα δύσκολα και κόντεψε να απειληθεί τελικά από τον Μαντουλίδη ο ΓΑΣ Κομοτηνή, που ευτυχώς τελικά στο κρίσιμο σημείο έδειξε σοβαρότητα και στο τέλος πανηγύρισε.

Η ομάδα του Νεοκλή Λεμονίδη, ήταν από νωρίς μπροστά στο σκορ και εμφανώς καλύτερη του αντιπάλου της, παρά το γεγονός πως ο κόουτς του ΓΑΣ έδωσε χρόνο σε όλους τους παίκτες κάνοντας ουσιαστικά και ένα άτυπο ροτέισον.

Για την ακρίβεια οι γηπεδούχοι μπήκαν από νωρίς καλά στο ματς και τελείωσαν το πρώτο δεκάλεπτο με διαφορά 8 πόντων και το σκορ να είναι στο 18-10, ώστε στη δεύτερη περίοδο να αυξήσουν τη διαφορά τους και να πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το 37-18.

Στην επανάληψη οι παίκτες του ΓΑΣ δεν έριξαν το ρυθμό τους και συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο, φτάνοντας ακόμα και στο 46-22 περίπου στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου. Βέβαια λίγο έλειψε να απειληθεί η ομάδα της Κομοτηνής, λόγω ενός ανεξήγητου χαλαρώματος στη τέταρτη περίοδο, όπου ο Μαντουλίδης μείωσε με ένα τρομερό σερί στο 62-56 περίπου πέντε λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Τελικά, όμως οι παίκτες του Νεοκλή Λεχούδη έδειξαν χαρακτήρα και ψυχραιμία στην κρίσιμη στιγμή και κατάφεραν στο τέλος να πανηγυρίσουν τη νίκη με 72-66 και να μπουν στο 2018 με «το δεξί», ελπίζοντας πλέον και για άλλες νίκες στη συνέχεια.

Τα δεκάλεπτα: 18-10, 37-18 (ημίχρονο), 52-44, 72-66 (τελικό αποτέλεσμα)

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Νεοκλής Λεχούδης): Σαββίδης 12(4), Σκεμπή 3, Αθανασίου, Λεχούδης 11(1), Χατζηδημητρίου 8, Γιωτόπουλος 3(1), Σιμάκης 14, Βελή 13(2), Πίτατζης, Χαλήλ 8, Μπορμπίδης