Super League: Αποθέωση στην Τούμπα του … επόπτη Βαγγέλη Κιοτζένη

 

Σε ένα όχι και τόσο σύνηθες περιστατικό στην Τούμπα, είχαμε αλλαγή επόπτη με τον Ανδρέα Φωτόπουλο να αποχωρεί με πρόβλημα στο ισχίο και τον τέταρτο διαιτητή Βαγγέλη Κιοτζένη από την Ξάνθη να παίρνει εν μέσω αποθέωσης από όλο το γήπεδο τη θέση του.

Στο 67′ της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό και με το σκορ να είναι στο 4-0, ο δεύτερος βοηθός του αγώνα, Ανδρέας Φωτόπουλος, παραπονέθηκε για πρόβλημα στο ισχίο του, κι έτσι το παιχνίδι διεκόπη, με τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα, να πηγαίνει προς το μέρος του, και να διαπιστώνει πως ο κ. Φωτόπουλος δεν μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι και έπρεπε να γίνει… αναγκαστική αλλαγή.

Έτσι ο Ξανθιώτης τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης (μέχρι εκείνο το λεπτό) Ευάγγελος Κιοτζένης, ήταν αυτός που κλήθηκε να πάρει τη θέση του και να περάσει στο παιχνίδι, εν μέσω αποθέωσης από όλο το γήπεδο της Τούμπας, σε ένα σπάνιο είναι η αλήθεια περιστατικό για τα ελληνικά γήπεδα, το οποίο ενδεχομένως του θύμισε και τα χρόνια που ξεκινούσε τη διαιτησία φυσικά ως… επόπτης στα ερασιτεχνικά της ΕΠΣ Ξάνθης.