Γ’ Εθνική: Προς Βόλο ο Εβρίτης πρωην φορ του Άρη Πάρης Παλιάτσος

 

Τον Εβρίτη φορ Παρασκευά (Πάρη) Παλιάτσιο της Χαλκίδας δοκιμάζει ο Ολυμπιακός Βόλου που πάει φέτος πολύ άσχημα στην Γ’ Εθνική.

Ο Παλιάτσιος έχει γεννηθεί το 1994, κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη, έχει ύψος 1.85 και στο φετινό πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκε με τη Χαλκίδα, αλλά είχε λίγες συμμετοχές, τρεις τον αριθμό, χωρίς να σκοράρει και θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Παλιάτσος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Άρη και στα 19 του αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου αντίπαλος του Έβρου σουφλίου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, με τον οποίον είχε 25 συμμετοχές και 5 γκολ, κάτι που κίνησε το ενδιαφέρον του Πιερικού, που ήταν τότε στη Football League, και τον απέκτησε την επόμενη χρονιά, με τον υψηλόσωμο επιθετικό να παίζει 22 φορές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και να πετυχαίνει ένα τέρμα.  Την επόμενη σεζόν επέστρεψε στο Αγιονέρι για ένα εξάμηνο (10 αγώνες/1 γκολ), ενώ το δεύτερο μεταπήδησε στα Χανιά της Β’ Εθνικής, έχοντας 14 παιχνίδια και 1 γκολ. Πάντως, η περσινή χρονιά δεν ήταν καλή με δύο μόλις συμμετοχές στον Πανελευσινιακό, ενώ φέτος ξεκίνησε, όπως σημειώσαμε, στη Χαλκίδα.