Επιστροφή στον Πανηλειακό για παλιό παίκτη της Ξάνθης και “πουλέν” του Σάκη Τσιώλη

 

Ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Σάκη Τσιώλη τον Νίκο Δαβουρλή και πρωην παίκτη της Ξάνθης προ δεκαετίας για μια σεζόν απέκτησε ο Πανηλειακός που αγωνίζεται στην Γ’ εθνική.

Για την ακρίβεια, απέκτησε έναν παίκτη ο οποίος αποτελεί δικό του παιδί βγαλμένο μέσα από τα σπλάχνα του και την ομάδα Νέων, έναν παίκτη ο οποίος σύμφωνα με δήλωση του Σάκη Τσιώλη εκείνη την εποχή, ήταν ένα από τα κορυφαία ταλέντα της Ηλείας και αν ο Πανηλειακός είχε εξασφαλίσει πρόωρα την παραμονή του στη Α’Εθνική, θα του είχε δώσει χρόνο συμμετοχή, αν και είχε δεν είχε ακόμα κλείσει τα 17 του χρόνια.

Ο 33χρονος πια Νίκος Δαβουρλής, εκ των πρωταγωνιστών εκείνης της ομάδας Νέων, έφυγε και αναζήτησε αλλού την τύχη του. Δεν χρειάστηκε παρά μια προπόνηση για να πείσει για τον Γιάννη Ματζουράκη στην Ξάνθη να τον αποκτήσει ως επαγγελματία και να του προσφέρει ένα συμβόλαιο. Ο Δαβουρλής ωστόσο δεν τα κατάφερε στην Ξάνθη αφού αγωνίστηκε μόνο σε αγώνες κυπέλλου και δεν κατάφερε να καθιερωθεί  στην Α΄ Εθνική, αλλά αγωνίστηκε με επιτυχία σε πολλές άλλες ομάδες σε μικρότερες κατηγορίες.

Η επίσημη ανακοίνωση του Πανηλειακού: «Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Δαβουρλή ο οποίος είναι το πρώτο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου.

Ο έμπειρος κεντρικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τους Νέους της ομάδας μας και συνέχισε στον Ηλειακό Λεχαινών, πριν κάνει το άλμα για την Α’ Εθνική και την Skoda Ξάνθη (2006-2007). Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε σε Θύελλα Πατρών και ακολούθησαν Χαϊδάρι και Ατρόμητος Λάππα. Στην Ηλεία επέστρεψε για λογαριασμό του Αστέρα Αμαλιάδας και συνέχισε σε ΠΦΟ Πανόπουλο, Δόξα Νέας Μανολάδας, Νίκη Τραγανού και ξανά στον Αστέρα Αμαλιάδας. Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Ξενοφώντα Κρεστένων ενώ το εξάμηνο που μας πέρασε φόρεσε τη φανέλα του Ενιπέα Λαντζοΐου.

Ο Πανηλειακός καλωσορίζει τον Νίκο και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα».