Photos: 50 κλικ από την τρίτη μέρα και τις απονομές του διεθνούς τουρνουά του Λεύκιππου Ξάνθης

 

Το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο διεθνές τουρνουά του Λεύκιππου Ξάνθης στο «Φίλιππος Αμοιρίδης», με την Παρτιζάν να είναι η μεγάλη νικήτρια, και όλες τις ομάδες να αποκτούν σημαντικές εμπειρίες.

Μετά το παιχνίδι της Παρτιζάν Βελιγραδίου με την Αναντολού Εφές το βράδυ της Κυριακής, με την πρώτη να επικρατεί με 80-73 πραγματοποιήθηκαν και οι απονομές των μεταλλίων και των τιμητικών πλακετών στους συμμετέχοντες. Συγκεκριμένα τιμητική πλακέτα παρέλαβαν η καλύτερη πεντάδα του τουρνουά, όπως ψηφίστηκε από τους προπονητές των ομάδων, στην οποία συμμετείχε ένας παίκτης του Λεύκιππου Ξάνθης, δύο της Παρτιζάν, ένας της Εφές και ένας του ΠΑΟΚ, αλλά και ο MVP της διοργάνωσης.

Τις βραβεύσεις – απονομές έκαναν αρκετοί σημαντικοί φορείς της Ξάνθης, αλλά και της Θράκης γενικότερα, όπως φυσικά ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος και η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλεξία Γκιρτζίκη, ο πρώην αντιδήμαρχος αθλητισμού και νυν δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Λομβαρδέας, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Νίκος Νικολόπουλος, τον οποίο ο Λεύκιππος βράβευσε κιόλας για την προσφορά του στο μπάσκετ της περιοχής.

 

Δείτε παρακάτω 50 κλικ από την τελευταία μέρα του τουρνουά και τις απονομές, όπως τα κατέγραψε ο φακός του ThrakiSportS: