Γ’ Εθνική: Παρελθόν από τους Προσκυνητές ο Σοφοκλής Ιωαννίδης που κάνει ντεμπούτο με τον Θερμαϊκό Θέρμης

 

Παρελθόν αποτελεί μετά από 1,5 χρόνο από την Δόξα Προσκυνητών ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που την βοήθησε αρκετά στο πρώτο της χρόνο στην Γ’ Εθνική, αλλά και στο φετινό πρωτο μισό του πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον Θεσσαλονικιό ταχύτατο μεσοεπιθετικό Σοφοκλή Ιωαννίδη που επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη, και θα συνεχίσει την καριέρα του στο δυνατό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ΕΠΣ Μακεδονίας με την φανέλα του ιστορικού Θερμαικού Θέρμης ομάδα που αγωνίστηκε και παλαιότερα.

Ο 21χρονος Ιωαννίδης εκτός από το ποδόσφαιρο θα ξεκινησει σπουδές στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο την Κυριακή στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του στην θέρμη με τον Κεραυνό Κολχικού.

Ο “Σοφο” ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Άρη όπου και ο πατέρας ήταν μέλος της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων» και από κει μεταπήδησε στον Αχιλλέα Τριανδρίας. Συνέχισε στον Ηρακλή Κ20 και ακολούθησε ο Θερμαικός, η Καρδία με την οποία πέτυχε την άνοδο στην Γ’ Εθνική, ομάδα που αντιμετώπισε πέρυσι ως αντίπαλο με την φανέλα των Προσκυνητών.

Στην φετινή σεζόν ήταν βασικός στα περισσότερα παιχνίδια της Δόξας παρά την καθυστερημένη ενσωμάτωσή του στην ομάδα, σκοράροντας 2 τέρματα στο ντερμπι με το Ν. Σιδηροχώρι και ένα τέρμα στο κύπελλο με το Κόσμιο.