Γ’ Εθνική: Επιστρέφει σε γνωστά ποδοσφαιρικά «λημέρια» ο «Ξάντο»

 

Σε γνωστά ποδοσφαιρικά λημέρια επέστρεψε κι επίσημα πλέον από την Τετάρτη ο Κώστας Ξαντινίδης, αφού ανακοινώθηκε από τον Μπάμπη Χατζημεστή η επιστροφή του από τον Αστέρα Μαγικού στον Ορφέα Ξάνθης.

Συγκεκριμένα με μια εορταστική ανακοίνωση στη σελίδα που διατηρεί η ομάδα, ο Μπάμπης Χατζημεστής ενημέρωσε τους φίλους του Ορφέα ότι ο Κώστας Ξαντινίδης επιστρέφει και πάλι σε γνώριμα λημέρια και με τη νέα χρονιά θα φοράει και πάλι τα «κιτρινόμαυρα». Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Άγιος Βασίλης έφερε σε γνωστά λημέρια τον Κώστα, ενώ αυτή συνοδεύτηκε με μια φωτογραφία μαζί του από πέρυσι, όταν ο Μπάμπης Χατζημεστής είχε μεταμφιεσθεί σε Άγιο Βασίλη και μοίρασε δώρα σε όλη την ομάδα.

Υπενθυμίζουμε πως «Ξάντο» και Ορφέας Ξάνθης βρίσκονταν πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όμως δεν πρόλαβαν να καταθέσουν το δελτίο του ποδοσφαιριστή εγκαίρως τότε, κι έτσι τελικά ο Ξανθιώτης επιθετικός περίμενε μερικούς ακόμα μήνες πρωτού επιστρέψει πλέον επίσημα και πάλι στον Ορφέα, στο διάστημα των οποίων δεν αγωνίστηκε μάλιστα και καθόλου με την ομάδα του Μαγικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Άη Βασίλης έφερε στα γνωστά λημέρια τον Κώστα Ξαντινίδη».