Football League: Διπλό χτύπημα Νίκου Ιωσηφίδη με Σιώπη και Κουσκουνά για την Δόξα Δράμας

 

Μεταγραφική ενίσχυση για την Δόξα Δράμας από τον ΟΦΗ που ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Κουσκουνά αλλά και του Δημήτρη Σιώπη που έμειναν ελεύθεροι από τους Κρητικούς και επέλεξαν να συνεχίσει την καριέρα του στους δραμινούς του Νίκου Ιωσηφίδη.

O 22χρονος Σιώπης που όπως έγραψε από το πρωί το ThrakiSportS είναι κοντά με τους Δραμινούς αν και βρέθηκε κοντά στα Τρίκαλα οπως και ο Κουσκουνάς. Ο Σιώπης βρίσκεται και γυμνάζεται ήδη με την Δόξα και εκτός από τον ΟΦΗ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Κ20 Ολυμπιακού, Φωστήρα και Σπάρτη.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Σιώπη. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής μας γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 1995 στο Τυχερό Έβρου και αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά της αμυντικής διάταξης. Αγωνίστηκε σε Κ20 Ολυμπιακού, Φωστήρα, Σπάρτη, ΟΦΗ.

Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται φορώντας την φανέλα με το νούμερο 21».

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση για Κουσκουνά:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την προσθήκη του Νίκου Κουσκουνά στο έμψυχο υλικό των «μαυραετών». Ο Νίκος Κουσκουνάς γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 1988 στο Άργος (1,80 ύψος) και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό Λουτρακίου και αγωνίστηκε σε Αστέρα Τρίπολης, Φωστήρα, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο, Κεραυνό Κερατέας, Αία Σαλαμίνας, Ατρόμητο Χιλιομοδίου, Μανδραϊκό, Πανελευσινιακό, Τρίκαλα και ΟΦΗ.

Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται φορώντας την φανέλλα με το νούμερο 19».